lørdag 31. mars 2012

GOD PÅSKE :-)


Påskeferien er i gang, og jeg ser fram til alle de blanke dagene som ligger foran oss. Det skal bli deilig med masse rolig tid sammen med barna, litt skigåing, hyttetur, besøk fra Østlandet og masse flere koselige begivenheter. 

Påskegodteri er kjøpt inn og satt fram i en søt påskeskål fra Kremmerhuset.


En del godteri er innkjøpt mest pga. de duse, fine pastellfargene ;-) De siste dagene har jeg virkelig hatt vårfølelse, og pasteller sniker seg stadig inn her og får hjemmet til å våkne enda mer til liv etter en sval vinter.


 Jeg ble nødt til å kjøpe nye påskeliljer i dag, da de gamle var visne allerede. Litt gult må til akkurat disse par ukene. Så da måtte stearinlyset vike for blomstene.


Begge "storungene" dro på hytta med svigers i morgest, så jeg har hatt masse tid til husvask, klesvask, sengetøyskift mm. Så nå er huset orntlig påskeklart :-) I tillegg har Mikael, Linnea og jeg vært på kafè på nyhotellet her i byen sammen med barnas oldemor, så det har vært en koselig dag. Og deilig å ha litt ekstra kosetid med lillepusen min!


Slik så Linnea og Marcus ut da de kom hjem fra barnehagen på torsdag. De var malt som skjeletter hvis det skulle være noe tvil. Hehe... I morgen drar vi andre etter til fjells, noe som lover bra i og med at det er meldt finest vær nå de første dagene. Så da blir det langt bort fra pc / blogging, tv-titting og innlagt vann noen dager. Men skal bli deilig med total ro! Vi blogges igjen i løpet av neste uke. Veldig koselig at akkurat du følger bloggen min :-)

Ha en strååålende påske, kjære alle sammen!


7 kommentarer:

 1. Koselig! Artig med unger og ansiktsmaling...
  Riktig god påske til deg og dine!

  SvarSlett
 2. Vi får håpe at påskeværet holder seg slik det har vært i helgen! God påske til deg og dine :)

  SvarSlett
 3. HÆRLIG BLOGG. Hvor har du kjøpt denne flotte gule og hvite duken?

  Påske hilsen fra Narvik, g-johnsen@hotmail.com

  :):):)

  SvarSlett
 4. Håper dere får noen flotte, avslappende dager til fjells ;-) God påske!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hyggelige kommentarer! Har hatt noen aldeles nydelige dager i strålende sol på Bjørnfjell. Til og med fått litt farge :-) Jeg ønsker dere alle en flott påske!

  Den gule og hvite duken ble kjøpt på KID i fjor. Ikke umulig at de har den i år også. Lykke til!

  Påskeklem

  SvarSlett
 6. Heia Carina!

  Håper dere har hatt en fin påske med masse kos og lek med ungene.

  Jeg lurer på om du har en e-post adresse? Jeg kunne ikke finne en her på bloggen din. Skulle gjerne sendt deg en e-post. Om du har kan du kanskje bare sende den via min e-post som er: lundell.grande@gmail.com.

  Hilsen Linda Lundell :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heia Linda. Mailadresse er oversendt :-)Så da er det bare å maile meg :-)

   Slett