søndag 25. mars 2012

Atter en helg...


... er på vei inn i historien og neste helg er det påske! Små vårtegn og påskefarger har begynt å lure seg inn her i hjemmet. Selv om jeg ikke egentlig er særlig glad i gult, synes jeg det er koselig akkurat nå til påske.


Denne helga har gått med til bryterstevne for Marcus her i Narvik. Det er så morsomt å se hvor engasjerte de er allerede som så små. Og storfornøyd da han fikk inn en mare og motstanderen fløy over han og landet i bakken :-)


Og gjett om det var en stolt gutt som fikk sin første pokal! Han har fått medalje en gang før, men pokal var ekstra stort for en fireåring :-) Mamma sin godgutt!


Helga har som dere skjønner gått med til annet enn interiør, men jeg kommer sterkere tilbake. Om ikke annet har jeg omsider fått bestilt liftgardin til kjøkkenvinduet. Så etter halvannet år uten kjøkkengardin, krysser jeg fingrene for at den kommer i posten før påske. Da er det jo endelig noen fridager til å få gjort LITT i huset innimellom skigåing og skiståing :-)

Jeg ønsker deg en kjempefin ukestart!

2 kommentarer:

 1. Så koselige bilder. Jeg elsker blomster og gult er fint til våren / påsken.
  Så sjønn gutt du har . Jeg forsår han er stolt.
  Tenker mammaen hanns er stolt og.:)

  Ha en riktig fin uke:)

  Klem fra Margareth

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha, Margareth :-) Ja, det er morsomt når barna begynner å bli engasjert i idrett. Han var opptatt av at han skulle bryte leeenge sånn at han fikk mange medaljer :-) Og umulig å ikke bli stolt selv når de legger inn et så stort engasjement og er så flinke :-)

   En fin uke til deg også :-)

   Slett