søndag 8. april 2012

En fantastisk påske...


...nærmer seg slutten. Hos oss har det vært full fart nesten hele påsken og hele familien har virkelig vært i aktivitet.Været har vært helt fantastisk, og påsken 2012 går dermed inn i historien som en av de beste påskene på evigheter. Iallefall etter hva jeg klarer å huske :-)


Vi har vært mer ute enn inne, og ingen av familiemedlemmene er blåhvite lengre etter mange timer i sola.


Vi startet påsken med tre dager på Bjørnfjell, hvor svigers har hytte. Her blåser det stort sett, men ikke denne påsken :-) Alle dagene var nesten helt vindstille, solfylte og vidunderlige! Og da går det helt fint å være på ei knøttlita hytte med ett soverom hvor sju stykker skal sove.


Skiføret har vært supert med deilig nysnø oppå hard skare. Ungene har gått på ski, hoppet på ski, bygd snøhule sammen med farfar, vært på påskeeggleting etter at påskeharen hadde hoppet forbi...


...og ungene og vi har vært tre dager i byens slalåmbakke hvor både vær og føre har vært uslåelig.I går deltok alle ungene på slalåmrenn og var superstolte over å få sjokolademedalje. Linnea måtte ha litt hjelp av pappaen sin som kjørte med henne i sele, men det skulle bare mangle når hun bare er 2,5 år. De andre er det ikke fullt så lett å holde følge med i bakken, for de har blitt superflinke i vinter.


Denne påsken har jeg virkelig fått kjenne på hvor glad jeg er i byen min og hvor mange muligheter som finnes her. Dagen i dag hvor vi har kjørt kjelke ned Fagernesfjellet har bare understreket det. En enormt vakker utsikt i det nydelige været.

Her er dagens utsikt fra fjellheisrestauranten. I det fjerne kan man skimte Lofoten. Jeg hadde nesten ikke lyst å dra ned fra fjellet på denne flotte dagen.


Det var et supert føre å kjøre kjelke på. Kjente likevel at jeg var litt smånervøs med lille Linnea framfor meg. Men hun storkoste seg og var nok tryggere på min kjelke enn hos pappaen som virkelig freste nedover... Det har også vært koselig med lange gode fellesfrokoster med mange rundt bordet, siden vi har hatt besøk fra Østlandet mesteparten av påsken. Ungene var litt fascinerte av at også eggene var gule i påsken da...


Og påskebordet har vært gult og hvitt og gult og hvitt. Med fine gule tulipaner som jeg fikk fra søteste Cesilie, duk og spisebrikker fra KID og servietter fra Kremmerhuset.


I går kveld hadde vi superhyggelig besøk og var ti stykker rundt bordet. Jeg synes det er så hyggelig å samles og ha sosial voksentid med jevne mellomrom, og ikke minst når det er flere fridager i strekk.


Og mat og kaker er merkelig nok også en stor del av påskekosen ;-) Jeg tror jammen meg jeg liker påsken vel så godt som jula. Så deilig når sola steker i kinnene og snøen er hviiit! Og hærlig bare å vite at nå er det virkelig tid for VÅR...

En super påskeavslutning ønsker jeg hver og en av dere!


6 kommentarer:

 1. Hei Hei:)

  Så herlige påskebilder fra deg. Ser ut som en fin påske hos dere og.
  Vi i Villaveien nr 1 har også hatt en av de beste påskene på mange år. Tror været har litt av skylden for det. Blå himmel og sol de fleste dagene.

  Så nydelig bord du har dekket i gult og hvitt.
  Ha en fin kveld videre:)

  Beste Hilsen Margareth

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk skal du ha, Margareth. Har vært noen supre påskedager i år. Så flott at det har vært slik hos deg også! Har ikke hatt tid til å lese blogger denne påsken, så nå har jeg noe å glede meg til i dagene framover :-)

   En fin påskeavslutning til deg!

   Slett
 2. 1000 <3 takk for en fantastisk flott blogg. Blir så glad når æ ser det er kommet nytt innlegg:) Lykke til videre med den.
  Hærlig.

  G-johnsen@hotmail.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Å, så koselig! Og så søt du e :-) Tusen takk til dæ :-) Klæm

   Slett
 3. Flotte bilda - som vanlig;-) Så flink ungan e å stå på ski, her vil ikke størstemann prøve sæ på bortoverski engang.
  Ha ei flott uke :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk skal du ha, Ann-Kristin :-) Alle tre er superglade i å stå på ski og gå på ski, så det er veldig kjekt. Og de har øvd i barnehagen også fra de var 2 år, så de har mye trening. Ei fin uke til deg også!

   Slett