mandag 30. april 2012

Med mai like om hjørnet...


... er det virkelig tid for forventninger. Årets siste vårmåned er kommet, hvilket betyr at sommeren nærmer seg og vi har lange lyse dager i vente. På mange måter synes jeg dette er den aller fineste årstiden, når alle muligheter for fine dager fortsatt ligger foran oss og det er mulig å drømme seg litt bort. Jeg må innrømme at hver lille celle i kroppen min gleder seg til sol og varme.


Kanskje kjennes lengselen ekstra sterk i dag når det faktisk har snødd ute! For DET er jeg på ingen måte klar for mer i vår!


Men på plenen vår er heldigvis all snø borte, og en foreløpig fargeløs plen gir lovnader om den deilige tiden som skal komme. Jeg gleder meg voldsomt til hagearbeid og beskjæring av rosenbusker. Og ikke minst til å være masse ute mens barna leker og koser seg.


Enn så lenge tenner jeg fortsatt masse lys inne. Selv om det ikke er mørkt ute her før ved 23-tiden, synes jeg det er så koselig med levende lys. Stearinlys = kos, ro, avslapping, voksentid.


Jeg må få vise dere dagens nyanskaffelse. Jeg var innom Skeidar og kom over denne puta på salg, og dermed var både den og jeg solgt :-) Den har samme krans som på liftgardinen og stoltrekkene jeg nylig kjøpte, men annen skrift. Og med de rosa stripene passet den bare supert inn i stua hos oss.


Utrolig hvor lykkelig det går an å bli av å finne noe nytt som bare passer rett inn i heimen, - og som ikke koster all verden.


Og jeg har lagt merke til at jeg foreløpig i år ikke er like rosa som jeg var i fjor sommer. Nå er det mer små nyanser av fargen som gjelder. Kanskje handler det om at det enda ikke er særlig fargerikt ute? Muligens kommer fargelysten i takt med sommeren? Jeg vet ikke jeg.

Her i huset skal 1. mai blant annet benyttes til middagsbesøk av gode venner med like mange barn som oss, så her blir det stemning :-) Har du noen tradisjoner for dagen? Hvordan ser din dag ut? Uansett ønsker jeg deg en strålende start på den siste vårmåneden! Klem2 kommentarer:

 1. Hei.

  Lenge siden jeg har vært hos deg, og det kan jeg jo angre på nå! Har bare fåt skummet meg rask gjenom de siste innleggene, og er såååå imponert over kjøkkenet ditt, helt nydelig!!!

  Håper vår- og sommervarme gir deg grønn plen snart også ;)
  :)Kamilla

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kamilla :-)
   Så hyggelig at du har fått tatt en liten titt igjen da! Takk for koselig kommentar!

   Jeg ønsker deg en vår og sommer med masse bra fotovær, så du får tatt masse flotte bilder :-)

   Slett