torsdag 24. mars 2011

Tid for prøving......av brudepikekjole. Jeg synes Linnea ble så søt! Egentlig hadde jeg ikke tenkt å vise dere det før etter bryllupet, men litt må dere jo få lov å se av forberedelsene ;-)

Brudepikekjolene er kjøpt hos Arous i Tollbugata i Oslo. Jeg synes de hadde en del fine kjoler til helt ok priser.

Og ikke minst ble jeg fascinert av den nydelige tapeten som de hadde pyntet med litt bling. En god idè for å skape et litt annerledes uttrykk.

Og så litt flere blomsterbilder da :-) Disse peonene var så vakre. Jada, jeg er over snittet glad i blomster, og særlig rosa (eller hvite) blomster.

For ikke å snakke om de vakre rosene da! Utvalget av blomster er enormt mye større i Oslo enn her i Narvik, selv om man tidvis kan finne mye fint her også heldigvis.

Det enorme utvalget av allting man er ute etter, er likevel noe av det jeg savner fra livet i hovedstaden! Og så klimaet da... Hadde strålende sol og + grader i Oslo i helga. Sukk... Og her er det "snykov og blæst".


Men, men... Vi er tross alt i slutten av mars, så våren er i full anmarsj selv om det ikke vises helt enda. Noe av det jeg gleder meg til, er å finne ut mer om alle de ulike plantene og buskene i hagen vår. Vi har jo enda ikke bodd her når det var sommer, og han som eide huset her før var bygartner, så jeg vet at her finnes en del flotte busker :-) 

Ha en fin ukeslutt! Klem

9 kommentarer:

 1. Koselig å få følge bryllupsplanene, og det blir spennende å lese bloggen etter den store dagen. Linnea er helt bedårende i brudepikekjolen. Antar at ungene både gleder seg stort, og er veldig spente nå.

  SvarSlett
 2. Så nyydelig hun var...

  Og tapet med bling bling.. Smart..

  Kommer snart igjen.

  Klem Birte

  SvarSlett
 3. Tusen takk skal du ha, Inger Mari! Celine er veldig opptatt av bryllupet og at hun skal få ha på prinsessekjole :-) Kjekt å ha tre små brudebarn på bryllupsdagen :-)

  SvarSlett
 4. Nydelig brudepikekjole, ei skikkeli lita prinsesse! Spennanes å følle me på forberedelsan, så tusn takk førr at du dele me oss! :o)

  SvarSlett
 5. Takk skal du ha Cathrin. E arti å forberede når det e såpass lang tid igjen at stresset ikke e kommet enda ;-) Koselig at du e så flink å kommentere på bloggen!

  SvarSlett
 6. Du fant kjole ja :-) :-) Kjempesøt. så alvorlig hun var :-) preget av alvoret, hihi :-) Var SÅÅ koselig at du stakk innom! klems fra Taina

  SvarSlett
 7. Hei igjen!

  Så nydelig datteren din var i kjolen! Jeg holder på med en liten reportasje om par som velger å holde bryllup etter at de har fått barn, det blir jo mer og mer vanlig å ta det i den rekkefølgen, så det var morsomt å se at det er nettopp det du holder på med fortiden.. Jeg ble kjempeglad for awarden fra deg, men føler meg så fersk i dette bloggelandet og jeg vet ikke hvordan jeg skal få vist frem stoltheten på bloggen min, kan du hjelpe meg?

  :) Kamilla

  SvarSlett
 8. Hei Carina! Så skjønn hun var i kjolen!! Det må være veldig koselig å ha sin egen datter som brudepike:)Lykke til videre, jeg titter innom igjen. Ha en flott uke, klem fra Jorunn

  SvarSlett