onsdag 16. mars 2011

Soverommet vårt...


... er det rommet som sjelden prioriteres. Her er det stort sett en del rot, og her stables ting vi ikke vet hvor vi skal gjøre av, samt alt som skal videre opp på kvisten.  


Rommet lider under at det bare gikk tre måneder fra vi overtok huset til vi flyttet inn. Renoveringsprosessen måtte gå kjapt, og kjøkken, bad og stuer var viktigere å prioritere. 


  Skyvedørsgarderobe skal på plass etterhvert, og møbleringen er ikke helt komplett enda. Men de hvite møblene som er her er  jeg fornøyde med.

Noe av det jeg liker med rommet er at det har utgang til takterrasse, og den skal det bli deilig å benytte seg av når sommeren kommer!

Hvis jeg skulle endre noe på rommet, ville jeg valgt å legge tapet på et par vegger for å få mer struktur og liv her. Jeg synes det er et litt kjedelig rom pr. nå. Men det får komme etterhvert.

At vi valgte å sette inn to takvinduer i rommet, er jeg veeeldig fornøyd med! Det gav rommet et mye lysere inntrykk og behagelig utsikt mot Fagernesfjellet, stjernehimmel og nordlys.

Selv om mange detaljer ved soverommet ikke er på plass enda, er soveromsprosjektet satt på vent en stund. Det er greit å ikke ha planer konstant når man har et familieliv å pleie.


Og så har vi jo et annet prosjekt som er viktigere å prioritere nå, og det er sommerens bryllup. Denne helga skal jeg til Oslo å møte min forlover og se på, - og forhåpentligvis kjøpe brudepikekjoler, slør, litt greier til brudgom og brudesvenn, sko og andre viktige ting til bryllupet. Jeg gleder meg skikkelig til en hel langhelg i hovedstaden, uten å måtte dra med barna rundt i butikkene! 

Men det betyr også at det blir dårlig med blogging på meg ut uka siden jeg er langt unna pc'en. Men jeg lover å samle inspirasjon til jeg er tilbake ;-)

Ha en strålende uke! Klem

5 kommentarer:

 1. Så flink du er :) det ser veldt delikat ut! klem fra Lisa

  SvarSlett
 2. Bare helt lekkert!
  Lykke til med bryllupsforberedelsene. Gleder meg til å se resultatet i juli. :o)

  SvarSlett
 3. Syns dokker har et kjæmpekoseli soverom. Kjenne mæ dessverre vældi godt igjen me at alt blir stæsja inn dær førr lagring...akkurat nu har vi to svære madrassa som opptar mæstepartn av golvplassn på vårres soverom...madrassa som e gjedd bort men ennu ikke henta...kan tru æ glæde mæ tel dæm fær ut døra! Den golvramma va jo bare kjæmpeskjønn! Glede mæ tel å se ka førr nåkka fint du finn på Oslo-tur. Kos dæ masse masse! :o)

  SvarSlett
 4. Takk skal dokker ha :-) Cathrin; gulvramma e fra Anns gaver hvis det e interessant ;-)

  SvarSlett
 5. Kjæmpekoseli soverom:o) Nattbordene var bare fantastiske,kor har du kjøpt de? og pris?:o)

  SvarSlett