onsdag 9. mars 2011

Maleprosjekt... trodde jeg...

Endelig hadde jeg bestemt meg for å male rammen til det gamle speilet jeg fikk 15 år tilbake. Så jeg tok det ned fra et hjørne på soverommet og satte det i stua for å ta et "før-bilde". For jeg er nok ikke aller mest glad i gullfarge, og speilet har irritert meg en stund nå. 

Hmmm... hvor satte jeg det fra meg for å ta før-bilde? Den fargen ved siden av... Hmmm...

Speilet var unektelig likt pidestallen i farge... Pidestallen som jeg liker så godt, selv om vi ikke har noe annet som passer til den fargemessig... trodde jeg iallefall...


Speilet er jo kanskje nettopp den detaljen som kan lage en helhet av hjørnet med pidestallen hvor det har vært litt nakent en tid? Så nå ser det ut som om det ikke blir noe maling av speil likevel. Så i påvente av at speilet skal komme opp på veggen får det stå her bak pidestallen. Så får det heller være at jeg fortsatt ikke er noen gullfargefantast. Eller er det bare en unnskyldning for å slippe et malingsprosjekt? ;-)

Ha en fortsatt fin uke!

3 kommentarer:

 1. Hehe,sånn kan det gå:D
  Pidestallen er jo bare nydelig og det kommer til å bli såå fint med speilet der:)

  SvarSlett
 2. T a, de passet jo godt sammen de... he he.. Men det kunne kansje vært kult med svart også?!?

  Men likte begge deler i lag veldig godt..

  Så blir spennende og se hva du bestemmer deg for :-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Ikke så lett å ta avgjørelser alltid nei... Pidestallen er så gammel at jeg ikke helt har hjerte til å male den, selv om jeg gjerne skulle malt speilet. Men tror begge deler får bero foreløpig. Og så har vi jo ingenting svart i huset ellers, så i fall måtte det blitt mer sølv / hvitt.

  Kjempekoselig at jeg får tilbakemeldinger da! Ei fin helg til dere!

  SvarSlett