onsdag 23. mars 2011


Jeg har vært så heldig å få mine to første awarder! Den første var en Inspirerende blog-award og den fikk jeg fra søte Fru Syversen med bloggen http://www.frusyversen.blogspot.com/


Den andre awarden fikk jeg fra Kristin med bloggen Lite og gammelt http://www.kristin-victoria.blogspot.com/Tusen takk skal dere begge ha. Jeg ønsker å sende den siste awarden videre til følgende nydelige blogger:

http://www.silje-sin.blogspot.com/ som har vært min favoritt lenge og gjør dagen litt lysere

http://www.lillepersilleshjem.com/ som jeg nylig kom over og som har så mye fint på sidene sine, - og som i tillegg er Narvik-jente ;-)

http://www.froekenfoto.blogspot.com/ som tar de vakreste og mest inspirerende bilder

2 kommentarer:

 1. Tuuusen takk for award! Jeg har nettopp skrevet en laaaaang kommentar til deg, også trykket jeg på noe feil og så ble alt borte :( Jeg er så trøtt at jeg holder på å skli under bordet, så jeg må gjøre et nytt forsøk i mrg...

  Tusen takk så lenge! Kjempehyggelig!
  :) Kamilla

  SvarSlett
 2. Tusen takk Carina! Så trivelig og stas å få fra en annen Narvikjente:) Nydelig blogg du har selv - kjenner igjen huset deres fra `bymiljøet`. Veldig bra at nye krefter kommer til og fornyer husene i Narvik - skulle ha vært flere som dere.
  Her har årets første snøklokke tittet fram i dag ved husveggen. Krokus med flere er på full fart med knopper. Morsomt å ta over hus etter gamle hageentusiaster. Blir også vår første vår i huset her, gleder meg til å se hva som titter fram etterhvert..(men det bør skje raskt ettersom vi får gravemaskin til å rydde tomten over påske - innen den tid må vi ha fyttet det vi ønsker å ta vare på..puhh..)

  Ha en fin-fin kveld frøken!

  SvarSlett