mandag 14. mars 2011

Navneskilt...

... er kommet på plass oppe på barnas romdører. De synes det er stas at det er lett å se hvem som bor hvor, og så synes jeg det er greit med små fargeklatter i en ellers nøytral gang.

Gangen er ganske smal og består mest av dører. Denne etasjen består av bad og fire soverom. I tillegg har vi et soverom i første etasje.

Det som er deilig her i nyhuset, er at alle barna har EGNE rom. Det gjør det så mye lettere å sortere leker og holde rommene noenlunde ryddige. Og så gjør det kveldene litt roligere ;-)

Ellers har jeg holdt på å rydde litt på vårt soverom, sånn at jeg kanskje kan vise hvordan det ser ut der også. Det er iallefall planen min for neste blogginnlegg. Vårt rom er det som stadig vekk blir nedprioritert og hvor alt plasseres midlertidig, og da tar det tid å få tatt bilder av det. Men snart! 

En fin uke så lenge!

4 kommentarer:

 1. Navn på dørene er flott og koselig:) Vi har til minstejenta ,og det pynter opp en ellers kjedelig dør;)Huset vårt er bygget i 1978,og slik ser dørene ut, også:D
  Dørene dine var skikkelig fine:)

  SvarSlett
 2. Takk Anne Marie! Her var det 50-tallsdører da vi overtok huset, og kan love at det ikke er penere enn dørene du beskriver, så trengte et skifte ja! Men fornøyd med de nye! Og kjekt når alle dørene er like! :-)

  SvarSlett
 3. Så flotte navn på dørene. Titt innom meg så venter det en award og utfordring på deg :)))

  SvarSlett
 4. Takk til deg Fru Syversen :-) Jeg skal ta en titt så snart jeg er tilbake fra langhelg i Oslo. Alltid gøy å utforske nye blogger!

  SvarSlett