tirsdag 22. mars 2011

Et eget magasin om bryllupsblomster og kaker...


...var noe av det jeg kom over i Oslo. Har ikke sett denne type blader før, men så har jeg kanskje ikke lett heller ;-) Bladet er engelsk og heter Wedding Flowers. Alle bildene som følger er hentet fra dette bladet.


Jeg synes det var deilig å få litt inspirasjon på akkurat det med blomsterdekorasjoner og brudebukett. Og bladet inneholdt ganske mye fint synes jeg.


Jeg ser for meg at det kan bli utfordrende å ta et valg når det gjelder blomster. Jeg liker godt både roser og peoner, men så var det dette med farger og kombinasjoner da.


Og så må jeg finne ut om jeg skal bestille brudebuketten og annen dekorasjon, eller om jeg skal lage selv da. Har jo skjønt at en brudebukett får firedobbel pris bare fordi det heter brudebukett og at folk er villige til å betale mer når det skal være bryllup.


Dette hjertet synes jeg var en helt nydelig dekorasjon da!

Bladet inneholder et stort utvalg av dekorasjoner, og er veldig kjekt å ha som inspirasjon for vordende bruder og andre interesserte.


Alle disse rosa variasjonene liker jeg godt.

Og så var det alle de deilige kakene da! Nam, her var det mye jeg synes var lekkert.

Denne synes jeg var litt morsom og annerledes. Fra et skikkelig hagebryllup.


Og disse var nydelige synes jeg. Med friske blomster som pynt.


For ikke å snakke om denne herligheten da! Men så er utfordringen å finne fram til dyktige kakebakere i Narvikområdet. Jeg har virkelig ikke aning om det er noen flinkiser her på det området, og det hadde vært kjekt med en lekker kake :-) Så jeg blir veldig glad for tips i denne saken!!!

Ellers er det jobb igjen i morgen etter to dager hjemme med ei syk lita frøken. Så da vil jeg bare ønske dere en fortsatt fin uke!3 kommentarer:

  1. Ja,her var det masse fint♥
    Gleder meg til rosene mine blomstrer nå:D

    SvarSlett
  2. Ja skal bli deilig med orntlig vår! Jeg elsker blomster! Lurer på hva årsbudsjettet på blomster ligger på... Hehe.. greit å ikke regne på alt ;-)

    SvarSlett