mandag 28. februar 2011

Hektiske dager...

... med slitne og syke unger har vært tema de siste 3-4 ukene. Nå har vi vært gjennom forkjølelse, influensa, halsbetennelse, ørebetennelse, øyebetennelse og i går var det spying på programmet, så nå føler jeg at vi er godt fornøyde med denslags og kunne tenke oss friske barn. Da var det godt med litt avlastning fra kjekke svigerforeldre i helga som kom innom med blomster og passet barn så vi fikk se Kristian Valens show og komme oss litt ut.

Lørdag hadde jeg også en time for meg selv som jeg brukte på Romantica brudesalong til prøving. Og jeg var heldig å finne meg brudekjole til en veldig akseptabel pris, så nå er jeg litt lenger på den fronten også :-) Så nå er det bare ALLE de andre tingene igjen å planlegge.

Det jeg føler at virkelig ikke strekker til nå om dagen er tiden! Dagene går stort sett i 230 med jobb, syke omsorgstrengende små, logistikk, matlaging, klesvasking og et heller forsømt hjem. Og minst tid blir det naturlig nok til blogging. Det er vel det stedet hvor det er mulig å spare inn en time om kvelden, selv om bloggen også er et sted hvor jeg koser meg og henter inn energi. Men når jeg ikke har tid til å ta bilder, blir det dessverre lite å blogge om. Men jeg har et håp om snart å være sterkere tilbake! I mellomtiden ønsker jeg dere en fin uke! Klem

1 kommentar:

  1. Gratulerer med brudekjolen. Vet jo selv hvor vanskelig det kan være å finne den perfekte kjolen. Gleder meg masse til å se den. Håper barna holder seg friske lenge nå da!!!!
    Stor klem fra oss på Einmoen.

    SvarSlett