fredag 11. februar 2011

Det nye vitrineskapet...


... er jeg kjempeglad for å ha fått i hus. Endelig føler jeg at stua har en helhet uten en haug av midlertidige møbler. Akkurat denne vitrinen har jeg sett på i interiørblader i tre år og hatt veldig lyst på. Den er av serien Hampton og kommer fra Englesson. Det var en av seriene jeg ble overlykkelig for at Christine på Celines hus valgte å ta inn da hun startet butikken sin, for da var det ikke lenger nødvendig å dra utenbys for å handle Englesson-produkter. Jeg liker de rene linjene på skapet, og de små vinduene som passer overens med kjøkkeninnredningen, og så er det deilig å få et skap med så stor plass til å plassere servise.

Endelig får hele serviset plass i et skap! Serviset er i serien Gallery og er kjøpt på Til bords. Jeg synes det er praktisk med et ensfarget servise som det er lett å variere med servietter og annen pynt til.
  
Vitrinen er plassert "mellom" spisestua og stua. Med unntak av denne lille veggbiten, består mesteparten av fronten ut mot gata av vinduer, så det er ganske få plasseringsalternativer av møblene. Men synes skapet passer godt her.

Ikke minst synes jeg det ble myyye lysere i stua når den furulutede skjenken forsvant ut og ble erstattet med et hvitt møbel!Selvsagt hjalp det litt på følelsen av lys i rommet at bildene ble tatt torsdag som var årets første dag at sola skinte inn hos oss :-)

Måtte bare legge ved et bilde hvor man i bakgrunnen ser den deilige blå himmelen og sola som skinner på Fagernesfjellet. Det er bare sååå hærlig med sol og hvit snø og jeg gleder meg til alle de lyse dagene fremover! Ørlite litt misunnelig på min kjære og de to største av våre søte små som skal i slalåmbakken i morra... Men jeg trøster meg med at sola nettopp er kommet og skal bli leeenge.... Forresten er minstesnuppa mi 1 1/2 år i dag! Store lille pia mi :-)

Nå er her snart sengetid så jeg er opplagt til arbeidshelg. Har du noen spennende planer? Uansett ønsker jeg alle dere som besøker bloggen min en solfyllt og koselig helg. Jeg er imponert over at jeg har mellom 100-200 lesere daglig når faste følgere er 29. Synes det er så hyggelig at så mange er innom og tar en titt :-) En god klem til dere alle!

7 kommentarer:

 1. Synes skapet passer veldig fint akkurat der det står. Herlig å se at sola skinner i Narvik også nå.

  SvarSlett
 2. Ja, utrolig deilig at sola er på plass her. Jeg gikk rundt og smilte i hele går og virkelig nøt det nydelige været :-) En fin helg til deg og SH Inger Mari. Synes det er så hyggelig at du ofte kommenterer på bloggen min!

  SvarSlett
 3. Det ble skikkelig fint med vitrineskapet. Så ryddig og oversiktlig med plass til hele serviset.
  Så flott utsikt dere har forresten! :-)

  SvarSlett
 4. Sukk i hjertet... det var VAKKERT ♥ Gratulerer med flott skap! Og det MÅ jo være deilig og få på plass noe i huset som man har ønsket seg så lenge;)

  Ha en fin helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Kjempefint vitrineskap, og det passet perfekt inn hos dere :)

  Ja det er deilig å ha sola tilbake, men huff å huff så skitten vinduan er!!! Vises jo ikke i mørketia ...

  Ha ei fin søndagskveld :)

  SvarSlett
 6. Det ble jo superbra Carina! Godt valg. Klem fra Christine

  SvarSlett
 7. Hei!

  Vi har sett på bloggen og lurer på hvem som har produsert lysekronen dere har i stuen? Vi er på jakt etter noe i den stilen der...:)

  Hilsen Atle

  SvarSlett