fredag 25. februar 2011

Bryllupslokale...

... er inspisert og bestemt. Her i Narvik er det ikke det største utvalget av lokaler til utleie, så det handler ikke direkte om å velge fra øverste hylle. Men lokalet vi har valgt er Høgskolen i Narvik, som jeg personlig synes har lyse og fine lokaliteter. Det dere ser her er kantina hvor bryllupsfesten skal foregå.

Kantina har store flotte vinduer, og i finvær er det en fantastisk utsikt utover byen herfra. Og godvær er selvsagt bestilt til den store dagen i sommer :-)

I og med at lokalet er stort, er det mulig å sette opp skjermbrett for å skape en mer intim atmosfære, og det ønsker vi selvsagt. Og med litt festpynting blir det nok bra!
 I stedet for å bruke de nye stolene skolen har fått, tenker vi å bruke disse gamle vatterte. Dette fordi disse er mulige å ikle trekk, samt at de er behageligere å sitte lenge på.

Må innrømme at det er mye å tenke på når man forbereder bryllup, og jeg skjønner at jeg kunne vært tidligere ute. Men bryllup skal det nok bli uansett, bare jeg finner meg kjole :-)

Uansett, en god helg til dere alle der ute. Her hjemme er det igjen syke barn som tar mesteparten av oppmerksomheten.

4 kommentarer:

 1. Så spennanes;)
  Kjempefint lokale med nydelig utsikt.Når e den store dagen?

  God helg til dåkker;))Klem

  SvarSlett
 2. God kveld Christina. Har litt tid å gjøre på enda heldigvis. Datoen e 9. juli, så d blir rett etter dokkers bryllupsdag. Syns d e greit å ha bryllupet tidlig i ferien, så d e mulighet for å puste siste del av ferien :-) Ei fin helg t dokker 5 også! Klæm klæm

  SvarSlett
 3. Hei Carina :)

  31 juli 1999 feira vi vårt bryllup i nettopp kantina på HIN....kjempefine lokaler, vi var veldig fornøyde. Lykke til :)

  Hanne-Marit

  SvarSlett
 4. Så fint å høre, Hanne Marit og takk skal du ha :-) Du har jo vært gift lenge! Trur nok det blir bra lokaler selv. Handler jo mye om å få stasja de opp litt.

  SvarSlett