fredag 18. februar 2011

Å finne brudekjole...


...er en nærmest umulig jobb, har jeg funnet ut. Jeg har sittet noen kvelder på internett nå for å få litt oversikt over hva som finnes. Og ALT finnes! På nettet ligger utallige ulike merker, modeller og stiler ute og gjør et valg veeeldig vanskelig.De fleste av oss som skal gifte oss er jo ikke særlig drevne i å lete etter brudekjoler, antar jeg. Iallefall er det første gang jeg er på utkikk. Og da vet jeg følgelig ikke helt hva jeg vil ha. Vil jeg ha en helt hvit? En med fargedetaljer på? En stroppeløs eller med stropper? En del eller to deler? Smal modell eller vid modell? Hva kler meg? Hmmmm.....  Jeg har begynt å skjønne at det har noen fordeler å begynne å se på kjole tidlig etter at dato er satt. Det er knapt 5 måneder til bryllupet og jeg ANER ikke hvilken kjole jeg vil ha. Litt stressende...

 
Men jeg får stole på at det ordner seg og jeg ikke får kjeft av brudesalongen for at jeg er sent ute ;-)


Uansett så har vi kommet litt lenger i planleggingen i dag, og det er absolutt en trøst! For i formiddag var vi og så på bryllupslokalet og diskuterte menyalternativer, og da er jo iallefall litt mer begynt å ta form :-)

Med unntak av brudekjoler er vel neste trinn på lista invitasjoner. Jeg har bestemt meg for å bestille de via internett, og har fått tips om å bruke www.decorium.no De har både invitasjoner, bordkort, menyer, kirkeprogram mm. Og ikke minst mange ulike stilarter, så der er det fritt fram å finne noe man liker.

Det er litt gøy å planlegge bryllup da, selv om jeg antar at det nok vil medføre mer arbeid enn jeg har oversikt over så langt. Men nå er vi jo noenlunde på plass i huset, så kanskje er det greit med et nytt prosjekt?

Hvis noen har gode forslag til brudekjolemerker som er verd å ta en titt på, så tar jeg gjerne imot!
I mellomtiden ønsker jeg dere en fin helg med mye kos! Klem fra


6 kommentarer:

 1. Ja d e mange flotte kjola å vælle i, ikke enkel den jobben dær. Sjøl syns æ kjole nr 5 og 6 va nyyyydeli! Lykke tel me leitinga, ska se drømmekjoln dokke plutseli opp. Glæde mæ tel å se korsn valge falle på tel slutt.

  Ha ei superflott hælg!

  SvarSlett
 2. Åååå nu e du igang ja:) kan anbefale dæ å se litt på finn.no, ikke for at du skal kjøpe brukt, men der er modellene "ekte" og mange ulike stil arter. Bare ett tips i leitinga. Flink du e å blogge, huset e like nydelig som antatt! Håpe vi kan komme innom på en kaffe i VU:)

  Stor klem fra Mari

  SvarSlett
 3. Jeg er 16 år gammel og jeg har allerede startet og se meg etter den perfekte kjole. Jeg har sett at det er arbeidsom og finne den perfekte. Det eneste problemet jeg har nu er at jeg har formet en kjole i hode og den finnes ikke i verden. Derfor finner jeg ikke drømme kjolen min

  SvarSlett
 4. Hei Anonym!
  Jeg kan være enig i at det ikke er helt lett å finne "den rette" kjolen. For meg fant jeg raskt ut at det var umulig uten å prøve kjolemodeller på. Jeg hadde egentlig ikke sett for meg at jeg kunne ha en kjole som gikk tvers over oppe, men da jeg prøvde var det det jeg kledde best. Så det handler ikke bare om hvordan kjolen ser ut, men også hva som kler ulike kropper. Jeg var heldig å ha en flink dameselger som "så hva jeg kledde" og jeg ble veldig fornøyd. Jeg vil tro at din utfordring kan være at smaken din kan endre seg fra nå av og fram til du er klar til å gifte deg, så på sett og vis kan det være greit at du ikke helt finner drømmekjolen allerede :-) Masse lykke til uansett!

  SvarSlett
 5. Hvor har du funnet disse kjolene?.. den siste apellerer veldig til drømmekjolen min ;o

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marie. Jeg klarer ikke helt å huske hvilke kjoler som kom fra hvor, men kan være at den er fra EddyK ut i fra mønsteret. Utfordringen er at de endrer kjolemodeller årlig, og at det dermed ikke nødvendigvis er like kjoler som finnes nå. Men masse lykke til! :-)

   Slett