fredag 30. juli 2010

Siste dagers prosjekt...

... har vært oppussing av mitt gamle dukkehus. Pappa laget det til meg da jeg ble 5 år, og nå var det Celine sin tur til å overta. Hun er 5 år i dag :-) Dermed har de siste kveldene gått med til utvendig maling og innvendig tapetsering og gulvlegging. Helt i mål er jeg ikke. De røde veggene i huset skal få samme rosa/lilla tapet (med sommerfugler) som Celine skal ha på rommet sitt i Villaveien. Og så skal det selvsagt inn trapper. Rosafargen på huset er fargen som Celine har på rommet sitt her i Notveien. Og tapeten innvendig er rester fra tapeten her i huset. Så da får hun med seg litt minner fra Notveien når vi flytter i nytt hus i Villaveien.

Jeg synes huset ble fint i rosa. Skal være litt sukkersøtt og jentete :-) Ellers synes jeg pappa har vært kjempeflink da han laget huset. Det har så mange fine detaljer og utskjæringer som er så vakre.
 


Og så skjærte han ut navnet mitt og årstallet jeg fikk huset. Celine skal også få sitt navn og årstall på huset bare jeg får tid til å fikse det. Legg merke til prinsessekrona som er helt "up to date" ;-)

Og inngangspartiet synes jeg er kjempeflott!

Innvendig gjenstår som sagt nye trapper samt tapetsering der det enda er rødt. Og så skal huset får nye gardiner bare jeg får ånden over meg.
Celine fikk noen møbler til huset i dag, så nå er det iallefall i gang med å bli møblert. En familie på 4 har flyttet inn med hund og katt. Babysøsteren var de fri for på butikken, så hun må komme litt senere. Må jo være en familie på 5 som oss :-)Og til sist et "før-bilde" av huset slik det så ut før renoveringen startet.
Hadde rukket å ha på et par flekker med rosa før jeg kom på at jeg måtte ta bilde da...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det har dessverre blitt lite tid til blogging de siste dagene. Har vært full fart her og blir det noen dager til. I går hadde vi barneselskap, i dag familieselskap, i morgen flyr vi til Bodø for å dra i bryllup. Og søndag blir gullgutten vår 3 år, noe som skal feires mandag med stort barneselskap. Og tirsdag starter jeg opp i ny jobb etter å ha vært et år i mammapermisjon snart. Så det er travle tider! Men nå er det bare en knapp uke til arbeiderne går i gang i nyhuset igjen, og da blir det masse å blogge om! Jeg gleder meg bare sååå til de er tilbake og vi kan nyte alle endringene i huset :-) Ha en strålende helg så lenge!Klem

3 kommentarer:

 1. ÅÅÅ jeg har alltid drømt om å lage et slikt!! Knallfint!

  SvarSlett
 2. Åhh,så koselig minne fra din barndom...Kjempesøtt!

  Det ble vældig fint og kan tenke meg Celine liker det!
  Gratulere med alle bursdager i huset,lykke til i ny jobb og kos dere i bryllup;)
  Hils gubben;)
  K L E M

  SvarSlett
 3. Veldig flott! All ære til din far og deg!
  Og Villaveien gleder jeg meg til å følge framover :)

  SvarSlett