onsdag 14. juli 2010

I går kom kjøkkenet :-)

Her er Mikael, brodern, Pål og Helge i god gang med å bære inn 4 store paller med kjøkken. Rimelig mye kjøkken som skal inn i det lille kjøkkenrommet! Men med 2 stekeovner (hvorav en dampkoker) og 2 kjøleskap så blir det litt ekstra. Vi hadde i utgangspunktet lyst på kjølehjørne, men syntes ikke det var mulig å plassere siden kjøkkenet er ganske smalt. Derfor valgte vi heller 2 kjøleskap, hvorav ett er kombinert kjøl/frys. Da har vi et kjøleskap som vi vil bruke hovedsaklig til drikke, - og kaker :-) ved spesielle anledninger (som det forøvrig er mange av i en 3barnsfamilie). Jeg er bare sååå spent på å få opp kjøkkenet. Tror det skal bli kjempefint! Til benkeplate har vi valgt laminat drivved, - en farge jeg ikke har sett før. Men heldigvis så den bra ut, synes jeg. Så nå gleder jeg meg bare til arbeiderne kommer tilbake fra ferie, så vi får se hvordan allting tar form.

3 kommentarer:

 1. Ser at det stort sett er feriefolk dere har fått til å hjelpe dere *lol*
  Godt kjøkkenet kom midt i fellesferien :-)

  2 kjøleskap på kjøkkenet. Høres ikke dumt ut! Vi har jo et kjøl/frys stående i kjellerboden og det er litt mas å springe ned dit hele tiden når man har gjester og skal hente ting.

  SvarSlett
 2. så artig. r spent på den plata deres! Hvor er kjøkkenet fra? Christine

  SvarSlett
 3. Jeanette; feriefolk trenger litt trim mellom alt av øl/ vin og kaker ;-) Christine; Kjøkkenet vårt er fra Sigdal. Herregård Palett i fargen Premium White. Ville ha et helt hvitt kjøkken, - også med hvite hvitevarer. Så spent på hvordan det blir, men føles bra så langt :-)

  SvarSlett