søndag 4. juli 2010

Parketten vi har valgt...


            ... er en 1-stavsparkett som heter Eik Nouveau White fra Kährs. Vi skal ha denne parketten i nesten hele 1. etasje; Kjøkken, spisestue, stue, peisestue, gang og 1 soverom. Kun i yttergangen ønsker vi et annet materiale. Der blir det nok fliser og varmekabler. Det er litt vanskelig å se av bildet, men parketten har en litt grålig fargetone. Parketten er imidlertid ganske så dyr her i Norge, så etter et tips fant vi en side på nettet som heter 1926 Trading Company i England. Her får man bestilt bl.a. Kährs parkett til ca. halve prisen ifht i Norge. Og til og med med tollavgifter og frakt kom vi på noe over halv pris ifht her. Det eneste vi var litt nervøs for, var at vi måtte betale på forhånd. Litt skummelt fra utlandet... Men ingen grunn til bekymring. Det tok litt lengre tid å få parketten pga. deriblant transportstreiken, men nå ligger den godt og vel "til tørk" på et rom oppe i Villaveien. Litt tid før det blir klart til å legge den enda, men blir spennende å se resultatet.

2 kommentarer:

  1. Jeg tenker på å kjøpe samme parketten som dere. Er dere fornøyd med den? Det er en såkalt faset parkett. Samler det seg skitt og støv i fasene, dvs mellom parkettbordene, eller er ikke dette noe problem?

    SvarSlett
  2. Etter snart 4 mnd i nyhuset er vi fortsatt fornøyd med parketten. Har ikke vært plaget med at det legger seg skitt imellom. Noe grannåler nå i jula, men det var bare å støvsuge bort. Så vi er enda fornøyd med valget og angrer ikke :-)

    SvarSlett