søndag 11. juli 2010

Mari og Christians bryllup

Dagens innlegg handler ikke om Villaveien og renovering, men om det som har vært hovedsak denne helga: Vi hadde æren av å delta i et fantastisk bryllup i går. Brudeparet var Mari og Christian, og de hadde lagt alt til rette for en fantastisk dag, - og det ble det! Dette var et bryllup som var perfekt fra A til Å! Her er brudeparet avbildet på kirketrappa, og på armen sitter parets sønn Nilas, som bare var til å spise opp i den flotte dressen og hatten. Brudeparet var så fine; Christian i flott sjakett og Mari i en nydelig kjole og med lyse korketrekkere.
Mari så fantastisk ut i en kjole med en mengde vakre perler. Også brudebuketten var nydelig med kun hvite blomster sammen med det grønne.

Bordene var lekkert dekket og gav et delikat og rent uttrykk.
Legg merke til de søte marengstoppene som bidro til å pynte bordene samtidig som de var deilige å spise.
Bordkortene var bare så flotte! De hadde brudeparets logo midt på. Øverst stod den enkelte gjests navn.
Legg merke til den smarte måten å pynte stolene på! Vanlige stoler gjort om til bryllupsstoler med "brudeslør" på hver enkelt stol! Utrolig smart og så delikat! Et supert tips som virkelig bidro til å gjøre hele rommet og borddekningen så lekkert!
Over plassen der brudeparet satt hang dette søte skiltet med parets navn samt dato; en fin bakgrunn for billedtaking av brudeparet ved bordet.
Bryllupskaken var bare så flott og annerledes med et vakkert porselenspar dansende på en seng med søte marsipanroser.
Et lekkert hvitt muffinstårn med flotte hvitpyntede muffins bidro til å pynte godt opp på kakebordet og understreke at det var bryllup som var anledningen.
Tusen takk for at vi fikk æren av delta på en særdeles minneverdig og flott dag, kjære Mari og Christian!

2 kommentarer:

 1. Hei! Ser etter bryllupslokale i Narvik.. Har du noen tips? Hvor er dette lokalet?
  Vi kan og ha bryllupet utfor byen.

  Hilsen Lise

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lise.
   Dette bryllupet var på lokaler her i Narvik som jeg mener tilhører Statnett, men jeg mener at man må ha tilknytning til firmaet for å leie de. Ellers vet jeg om Jernbanemusikkens Kulturhus, 4. etasje på Narvik kulturhus, kantina på høgskolen der vi hadde vårt bryllup og klubbhuset (tror jeg det heter) i Beisfjord, i tillegg til Grand og Rica i byen som også arrangerer bryllup. Det kommer an på om dere ønsker å få laget maten selv eller om dere vil leie folk til å gjøre det. Og om drikke skal kjøpes inn på egen hånd eller ikke. Lykke til! Mvh. Carina

   Slett