onsdag 7. juli 2010

De to badene i huset vil få en litt annen stil..

... enn den mer klassiske og litt romantiske stilen som ellers vil prege huset. Ingen av oss er særlig glade i profiler på badinteriør og har dermed valgt å holde oss til helt rene linjer.
På badet i hovedetasjen har vi valgt en dusjvegg fra Interform.no som er kjøpt hos Ofoten rør. Den heter Bristol, har målene 120* 90cm og har et enkelt og rent design. Dusjsøylen er i stål og har 2 hyller. Ytterligere spesifikasjoner er at den har 3 dusjdyser med 3 funksjoner. I tillegg har den innebygd toppdusj med tropisk regn effekt samt hånddusj. Vi har imidlertid valgt ikke å ha den hvite bunnpannen, men å ha fliser også i dusjen.


Speilet vi har valgt er fra Hafa og heter East 1200. Det jeg liker med det er at lyset er integrert i speilet, med en lyssøyle på hver side. I tillegg til speillyset skal vi ha spotter i taket. Vi skal imidlertid ha en hvit innredning fra Sigdal.

Blandebatteriet og annet badutstyr, er fra serien Allure fra Hans Grohe. Allureserien har gjennomgående rene, litt kantede linjer som vi tror skal stå i stil med resten av badet.

1 kommentar: