lørdag 29. oktober 2011

Veggord er endelig på plass...

... på Linneas rom. Veggen har stått hvit og tom et helt år nå inne i alkoven, så nå var det på tide å få gjort noe med det.

Vi har faktisk bodd i huset rett i overkant av et år nå, så mye begynner å komme på plass, men enda er det en del detaljer som mangler. Man må jo liksom bare bo seg inn og finne ut av en del etterhvert.

Vi hadde akkurat det samme veggordet på barnerommet i det forrige huset vårt. Og jeg har faktisk savnet det. Synes det er så koselig. Så nå er det endelig på plass over senga til lillepusen vår.


Veggordet er forøvrig bestilt hos www.myfirstroom.se hvis noen skulle finne det interessant. Det ligger ikke i det vanlige sortimentet, men må egendesignes.

Dagen i dag har ellers vært ganske rolig. Jeg har kost meg med siste utgave av Vakre hjem og interiør som jeg abonnerer på og som dumpet ned i postkassa i går.

Og så har jeg nytt deilig kaffe latte i de nye Pip Studio krusene som jeg var så heldig å få i gave til bursdagen min. Jeg digger disse koppene og synes de er uendelig vakre både utenpå og inni.

Jeg synes de er en fin kontrast til alt det hvite og nøytrale serviset vi har. Nå ønsker jeg meg selvsagt asjetter til koppene ;-) Men skal innrømme at Mannen ikke er like engasjert i serviset da. Han synes merkelig nok at det er i overkant feminint og nekter å drikke kaffen sin av de. Han som har måttet bruke rosa håndduker hele sommeren :-)))

Ellers har vi har bare kost oss hjemme i dag. Barna har hatt venner på besøk og storjenta har også overnattingsbesøk. Barna har fått lage egne pizzaer, noe de var veldig fornøyd med. Maten smaker visst bedre da, synes de små. Og i morgen og i overmorgen er det visstnok Halloween som teller. Ungene har klærne klare; faktisk har de vært i bruk til og fra i tre dager nå... Så der har det ingenting å se hva jeg mener om Halloween.

Jeg ønsker deg ei fortsatt fin helg, og se opp for skumlinger på døra. Det er nok best å ha litt godis på plass ja :-)

4 kommentarer:

 1. Bare så nydelig, Carina!
  En toppen dag, og ditto uke til deg og dine.
  Klem herfra :o)

  SvarSlett
 2. En drømmealkove!! SÅ fint! Og jeg elsker kopper.. har helt koppedilla. Hehe.

  SvarSlett
 3. Hei Carina :)
  Kom over bloggen din via en annen blogg,
  og tenkte at jeg skulle legge igjen noen
  ord her :) Sovealkoven er bare aldeles
  nydelig ღ så forsegjort og flott laget ღ
  Koselig blogg med variasjon, så her la
  jeg meg til som følger... Ønsker deg en
  riktig fin lørdag og helg. Klem fra Mette

  SvarSlett
 4. Tusen takk for så fine tilbakemeldinger, jenter! Kjempekoselig! Og masse velkommen som ny følger, Mette. Velkommen skal du være og jeg er glad du liker bloggen min :-) En fin uke til deg og dere! Klem

  SvarSlett