torsdag 11. august 2011

Snuskepus Linnea er 2 år!


Snille, blide, søte, stae minstepusen vår er 2 år i dag! Gratulerer så mye kjære lille venn!

 

Som de andre to er heller ikke du redd for noe som helst. Du er modig og tøff og glad i å utforske verden.

Du skjønner ikke alltid at du ikke kan få være med på alt dine storesøsken kan, for du synes jo ikke selv du er lita. Og å være tilskuer til det som skjer synes du stort sett ikke er tilfredsstillende nok, men et par minutters hvile er greit nok.

Du er ei bestemt og sta lillesøster som gjerne tar opp kampen med de andre to når du føler deg urettferdig behandlet. Samtidig elsker du å kose og tulle med Marcus og Celine, og det er deilig å se hvor fint dere kan ha det sammen.

Og du er ei tankefull jente som tydelig funderer over hva som skjer rundt deg, og du observerer og studerer verden.

Du er en rakker som gjerne utfordrer det du vet ikke er lov mens du ler godt...

Du elsker kake og alt som er søtt og godt, og sitter ofte lenge ved matbordet.

Du er veldig glad i Nasse som er med deg overalt, - og kler også å være Nasse Nøff selv.

Du er ei god venninne som viser mye omsorg overfor de du er glade i, - her tar du en hvil i kirketrappa med bestekompis Martin.


Du er glad i å pynte deg og være litt prinsesse, men samtidig ikke redd for å bli møkkete. Du var superstolt da du fikk på deg brudepikekjolen :-)
































Og du elsker å leke og herje... Du er verdens beste Linnea og vi er verdens heldigste som har deg hos oss. Snille, gode jenta vår som til og med er snill og sover godt om natta. Du er en herlig unge som vi er superglade i!

På bursdagen din i dag har vi hatt en rolig hjemmedag med bare litt kake og mye leking og noen pakker, men mandag skal vi feire deg orntlig med gudforeldre og gode venner og enda flere pakker :-)

Klem fra mamma, pappa, Celine og Marcus

2 kommentarer:

  1. Nå har jeg kost meg med å lese bloggen din. Jeg har sett flotte bilder og fått inspirasjon til vårens konfirmasjon. Kommer gjerne på bloggbesøk igjen. God helg =)

    SvarSlett
  2. Gratulere med 2 årsdagen i huset. Fin bursdagsjente :)

    SvarSlett