fredag 26. august 2011

Da pakkes rosa bort for denne gang...

... og får nok ikke komme fram før til våren igjen. Det er nesten litt vemodig, både fordi jeg liker så godt rosafargen og fordi det betyr at sommeren er over. Foreløpig er det hvitt og litt naturfarger som tar over, så får vi se etterhvert hvilke farger som skal inn.


Om to uker skal mitt minste tantebarn døpes og vi skal ha dåpsfeiringen hjemme hos oss. Da må det jo naturlig nok inn litt lyseblått. Utfordringen er at det er en farge jeg har absolutt ingenting av selv om den er fin. Vel.. et par puter på Marcus sitt rom kanskje. Så da får vi improvisere litt...


Det finnes heldigvis lyseblå bånd og annen småpynt som kan hjelpe å skape "dåpslook".


Ellers fant jeg ut at jeg ikke har vist dere noen av bryllupsgavene enda. Så da kan dere iallefall få se litt, så får jeg heller ta bilder av servise og bestikk etterhvert. Denne muggen...


... med tilhørende sukkerskål og melkemugge synes jeg er supersøte. Helt min stil, - og de stod ikke på ønskelista engang ;-) Flinke Ann-Cathrin og Eivind vet iallefall godt hva vi (jeg) liker. Det hørte også til to søte lysestaker som jeg ikke har fått knipset.


Hmmm... Kanskje det ikke er så gærnt med litt hvitt igjen... Det er iallefall delikat og rent, om ikke akkurat en høstlig farge.


Og med slike søte lyslykter blir det uansett koselig stemning. Disse er laget av matglass til baby, og de fikk vi i gave fra søte Line-Elisabeth som jeg pleide å passe daglig fra jeg var 10 år. Hun har laget de selv! Flinka!

Og nettopp det å tenne stearinlys igjen er jo det beste med at sommeren er på hell og kveldene er mørkere. Så det gjelder å nyte de fine tingene og ikke sørge over det man ikke kan gjøre noe med.

Uansett ønsker jeg deg og dine en fin helg! Her hjemme er det rolig tid og litt småpusk som gjelder. Har holdt på å male et par hyller til jenterommene som jeg håper å få montert i løpet av helga, så får dere se etterhvert.

6 kommentarer:

 1. Tidlighøst i heimen... nydelig og veldig stemningsfullt. Interiør er noe du virkelig kan, Carina! :o)

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Inger Mari! Jeg synes det er så hyggelig at du er så flink å kommentere på bloggen :-)

  SvarSlett
 3. Du vet vel ikke hvor melkemuggen og sukkerskålen er kjøpt? Har selv muggen i beige og synes den er rålekker :) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Hei Madeleine. Sukkerskålen og melkemuggen er kjøpt i Lofoten et sted, men de er av merket Miljøgården, som har egne nettsider www.miljogarden.com Produktene deres forhandles av mange ulike forhandlere i Norge, som du vil finne forslag på gjennom å søke på Miljøgården. Lykke til!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hjelp, jeg fant, jeg fant :))

  SvarSlett
 6. Supert, Madeleine :-) Det er helt nydelige produkter ja!

  SvarSlett