mandag 1. august 2011

Verdens goeste Marcus er 4 år i dag!

Vår kjekke, tøffe, kule, søte, kosete, flinke godgutt er 4 år i dag! Hurra for deg, kjære Marcus! Du har liksom alltid vært stor du, så det er rart at du "bare" er 4 år, og fullt forståelig at du har blitt tatt for å være 5.

Du er en orntlig godgutt og kosegutt og veeeldig snill! Samtidig er du aktiv som få. Du har gått langrenn fra du var knapt ett år og stått slalåm fra du var 2,5 år. Du har sparkesyklet i full fart fra før du ble 2 og syklet uten støttehjul fra du var 2 år og 10 mnd. Du har liksom aldri vært helt liten du! 

Du er opptatt av biler, motorer og alt som kan skrus på og var overlykkelig over å få fjernstyrt bil i bursdagsgave. Lynet Mc Queen har vært din favoritt de siste par årene, og du har hatt nedtelling på dagene til film nr. 2 nå kommer.

Bursdagen din feiret vi hjemme på søndag med flere kompiser og deres familier. Nesten 30 stk var vi og det ble en super dag. Her med din gode venn og nabo Adrian.

Snille Anne hadde laget Lynet til deg, og det var du superfornøyd med!

I morra går familieselskapet av stabelen, og da blir det noen dager pause før neste feiring. Gratulerer så mye med dagen, kjære lille venn!

Klem fra mamma, pappa, Celine og Linnea

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar