mandag 22. august 2011

Celines første skoledag...


... har vært i dag. Det er en ny fase her i huset med barn på skolen og ikke bare i barnehage. Celine har som de fleste andre førsteklassinger ventet lenge på denne dagen og vært ganske spent...  


... om ikke riktig så spent som mammaen da. Hehe... Vi startet dagen med deilig frokost på kafè Baguetten. En koselig og rolig stund med bare oss to og en god del fokus på hvordan dagen i dag ville komme til å bli.

Selv begynte jeg å grine da vi gikk inn porten på skola - og det ble ikke bedre av at farmor stod og ventet med tårevåte øyne :-) Celine var også ganske forventningsfull og spent på hvem som ville begynne i hennes klasse...

... og da var det veldig kjekt å få sitte sammen med ei venninne i klasserommet!

En tegneoppgave ble gjennomført med stor flid... 


... og full konsentrasjon, mens pappa og farmor følger med i bakgrunnen. Vi får også delta på eventyrstund og litt sang før første skoledag nærmer seg slutten.

Lærer Lise Moen håndhilser på alle ved avskjeden og ønsker velkommen til ny skoledag i morgen. Celine blir litt sjenert. Og de fleste foreldrene er nok litt misunnelige på alle barna som skal få høre flere eventyr av ei engasjerende lærerinne i morgen og dagene som kommer. 

Før vi forlater skoleområdet, må klatrestativet prøves ut. Avisen Fremovers journalist klatrer selv opp sammen med barna i håp om å få ta del i deres erfaringer fra første skoledag. Men de fleste store små er aller mest opptatt av å klatre og turne, og deler bare få ord om sine nyervervede erfaringer.

Det har uansett vært en spennende og fin dag, og Celine er kjempefornøyd med at både kompisen fra barnehagen og venninna i gata kom i samme klasse, så da må vi si oss godt fornøyde så langt. Masse lykke til som skolejente, pusen min!

5 kommentarer:

 1. For en skjønn førsteklassing! :) Til lykke med vel overstått første skoledag, den glemmer man jo aldri! Jeg har en liten lyslugget jente som begynner på skolen neste år, men hun føler seg helt klar allerede nå :) Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 2. Heldig med lærerinna. Ho e super, Maya har hatt ho fram til i år :)
  Og Celine e bare så utrolig nydelig!!

  Klem Tina

  SvarSlett
 3. For ei nydelig skolejente Celine er :) Kan tenke meg både ho å foreldrene var spent! En ny epoke i livet er begynt, og snart blir vel ettermiddagene fylt av aktiviterer skolebarna skal være med på :)
  Klem June :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk skal dokker ha! E absolutt en spennende epoke ja. Men ho e definitivt klar og kose sæ med alt det nye. Og veldig glad for at lærerinna e kjent for å være veldig flink!

  SvarSlett
 5. Veldig, veldig spennende med skolebarn i huset. Flott dokumentert fra første skoledag. Dette går nok bra :) Lykke til, hilsen Rune

  SvarSlett