fredag 30. desember 2011

Så er julen over for i år...


 ... og det er snart tid for å fjerne julepynten igjen. Denne gangen synes jeg det har gått kjempefort! Om huset har hatt røde detaljer en måned nå, så rakk jeg bare å pakke opp et par nisser denne gang. Men egentlig synes jeg det er like greit. Har ikke helt vært i nissemodus, men vært fornøyd med røde julestjerner, røde lys, rød bånd på lys mm.  


For ikke å snakke om røde hjerter da. Røde hjerter har pyntet juletreet, vinduene, puter og gardiner.


De fleste røde hjertene jeg har, er kjøpt gjennom Perfect Home. Jeg synes de bidrar til å skape koselig julestemning.


Og hvem sier at man er avhengig av nisser for å skape julestemning? (Selv om den store nissen i yttergangen måtte fram for å ønske velkommen da :-))


Det funker ganske bra med en enkel hvit kurv med røde epler og hvite steinhjerter også, synes jeg.


Og i år fant jeg også en løsning for virkelig å kunne glede meg over alle de koselige julekortene vi har fått, - etter at vi flyttet fra gode, gammeldagse kjøleskap med magnetdører. En lang lintråd ble festet mellom to dørkarmer i gangen, så har jeg hengt opp kortene med små kliper etterhvert som de har kommet i posten. Jeg synes det er så koselig med orntlige julekort i postkassa. Det gir julestemning!


Ellers har vi hatt mindre planer denne jula enn hva vi pleier å ha, og det har vært ganske deilig. Vi har vært mer hjemme og mindre ute av huset i middagsselskap. Flere rolige morgener og gode frokoster, mer tid med barna. Og i og med at de har vært litt småpuske med halsvondt og noe feber en del av dagene, så det har vært veldig greit ikke å ha fullt kjør med planer. 

Men uansett om tida har vært roligere, har ungene vært oppe MYE lengre, sånn at kveldene har vært kortere. Og blogginga fungerer ikke helt bra for tida. Jeg klarer ikke helt å finne roen til å ta bilder og sette meg ned og skrive. Har sjelden rolig tid uten barna tilstede, så det får bli som det blir. Men tusen takk til enhver av dere som følger bloggen min, og hjertelig takk for alle koselige kommentarer! Nyt årets siste dag, så skal jeg snart la høre fra meg igjen!1 kommentar:

  1. Enig! Gode gamle julekort er best! Godt nytt år til dere, Carina :)

    SvarSlett