søndag 18. desember 2011

Fjerde søndag i advent...


... og bare 6 dager til jul! Nå har vi alle nedtelling her og ungene har startet å glede seg orntlig. Denne siste helga har vært rolig og koselig uten noe julestress, - og det er ikke fordi vi er ferdige med forberedelsene!


Vi har for det meste bare vært hjemme, spist koselige frokoster sammen med masse tente lys, - stresset helt ned. Det har vært ganske tiltrengt etter at ungene har vært litt slitne i det siste. Men denne helga har de lekt godt og kost seg skikkelig.


Og så fikk vi faktisk bakt en hel del i går! Hurra! Dagens høydepunkt har vært at søskenbarna har kommet fra Oslo på juleferie, så da har gjensynsgleden vært stor etter et halvt års adskillelse.

Ellers har helga blitt brukt til klesvask og litt rydding og ikke minst pakking av julegaver. Sistnevnte er absolutt et prosjekt som ikke er gjort på en kveld, men godt å være ganske langtkommen nå.


De siste kalendergavene er ENDELIG hengt opp på kalendrene, så nå kan vi slappe av på det, og det var vel på tide... Bildet over er kalendergaven Linnea fikk i dag; et Hello Kitty sitteunderlag i ull. Jeg kjøpte det på julemarkedet i Narvik nå i desember. Jeg synes det var søtt og dessuten er det godt å varmt og ha med på tur.

Hvordan ligger du an til jul? Uansett ønsker jeg deg noen fine siste førjulsdager! Nyt øyeblikkene!

5 kommentarer:

 1. Så koselig innlegg og fine bilder, her er vi i rute imassevis, har vært i skogen og hentet inn juletreet, og det skal vi pynte på lillejulaften, og julegavene er ferdig, og all maten er handlet inn, så det e ikke noe stress her heller, vi bare koser oss hver dag, med litt julebaking og brødbaking.

  Ha en fortsatt fin førjuls kos, hilsen Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 2. Å så flink du er, Lisbeth! Æ e storimponert! Så deilig å være SÅ på plass! Og så godt å kunne nyte de siste førjulsdagene skikkelig. Håper vi klarer å være på plass i så god tid etterhvert som ungene blir større.

  Nyt dagene som kommer og vær stolt av deg selv! Klem

  SvarSlett
 3. Vet du, i år har jeg tenkt at andre får ta seg av julestresset, og så kan jeg kose meg heller ;-) Det blir ikke mindre koselig på julaften selv om vi ikke får vasket og gnikket til alt skinner. Familien min skal være hos oss på julaften, og planen er å slå av alt av lys og heller ha på stearinlys (da ser man ikke hybelkaninene). Og når det gjelder rydding, anser jeg det som et håpløst prosjekt med to små tornadoer i huset :-P

  Håper du kommer i mål med alle dine gjøremål :-)

  SvarSlett
 4. Ååh, koselig å lese at dere har fått dere en rolig helg. Ble helt stresset av å lese det forrige innlegget ditt *lol*.
  Her er vi helt i rute, tom ferdig å vaske og pynte hus og juletre.
  Bakingen er unnagjort i så stor grad som jeg gidder. Det er mulig å lage noen julekaker i romjula også hvis det blir tomt. Og jeg vil heller at det skal bli tomt enn å sitte igjen med masse kaker i januar.
  Fom torsdag har ungen juleferie, vi skal jobbe tors og fredag også, men deilig at ungen får til å ha langferie.
  Kos deg og hils familien!

  SvarSlett
 5. Alltid koselig å titte innom her på bloggen din,og spesielt nu i juletida. Ønsker deg og alle dine ei glad og fredfylt jul!

  Varm hilsen fra oss i Boliden

  SvarSlett