søndag 27. november 2011

Første søndag i advent...


... og årets koseligste tid er i gang. Ei tid med pynting og ordning, levende lys, julekalender, julegavehandling, baking og - ikke minst - blide fornøyde barn.
I dag var Celine med på å synge ved julegrantenninga for første gang sammen med skolekoret. Jeg synes det var så koselig. Det er så rart at hun plutselig har blitt så stor at hun er med på ting uten oss foreldre.

Barna har vært hos Mikaels foreldre fra i går til i dag, og her ser dere hva vi fikk med hjem. De har, tradisjonen tro, laget hvert sitt pepperkakehus. En orntlig koselig tradisjon, synes jeg. Det var første gang Linnea deltok, og dermed ble det altså tre hus med hjem. Så nå må jeg bare finne ut hvor de skal plasseres :-)


Ellers har selvsagt adventsstaken kommet fram. Jeg kjøpte denne i fjor fra www.perfecthome.no Jeg synes den er så søt med de 4 englene.


Og adventsstjerna er på plass i vinduet. Utover det gjenstår fortsatt det meste av pynting her i huset, men i løpet av uka håper jeg å få gjort noe med det. Har du pyntet til jul?

Uansett ønsker jeg deg en fin uke og håper at du ikke stresser for mye i førjulstida.2 kommentarer:

  1. Koselig med jul når det er barn i huset.
    Ei nydelig adventstid ønskes deg og dine,
    fra oss i Boliden :o)

    SvarSlett
  2. Så søt ho e med nisse-kinn å juledrakt <3 Ønske dokker ei fin adventstid!

    SvarSlett