lørdag 12. november 2011

Husmorferie i Oslo...


... er på ingen måte å forakte. En hel uke med nye inntrykk, opplevelser og læring. Kursing, familie- og vennebesøk, shopping, storbyliv. Et skikkelig avbrekk fra normalen ja.

Jeg tror enhver av oss kan ha godt av å komme litt vekk innimellom. Ikke minst det å ha litt alenetid. Eller iallefall voksentid.

Bare ha seg selv å passe på. Gjøre som en selv vil. Treffe venner, gå på kafè, skravle, filosofere, kose seg. Mimre om gamle dager. Bare nyte og være litt ungdom igjen. Jammen ikke gærnt...

Akkurat nå sitter jeg her i sofaen hos vårt gode vennepar Ann-Cathrin og Eivind. Alle interiørbildene er fra deres vakre hjem. De er på fest og jeg har nettopp kommet tilbake fra kurs. Det er så koselig å komme til dem og hjemmet deres etter først å ha vært tre dager på hotell.  

Her i huset føler jeg meg alltid så velkommen. Ann-Cathrin har klargjort rommet "mitt" på forhånd, og oppå den nyredde senga ligger det morgenkåpe, håndduker og en liten sjokolade. Skikkelig luksus og sååå koselig! Vi er heldige som har så gode, varme, flotte og gjestmilde venner. 

 Nå er det to kursdager igjen til jeg reiser hjem igjen til min kjære familie. Jeg skal ikke påstå at jeg ikke gleder meg til masse mammakos med mine søte små. Etter å ha vært tre dager på kurs med tema mekling ved samlivsbrudd, har det blitt mye fokus på barns situasjon når foreldre går hver til sitt. Slike temaer øker lysten til å bli en enda bedre mor ja...


I dag er jeg i gang med neste kurs... eller konferanse da. Hovedtema for denne konferansen er Empowerment og Resilience, og det er en Skandinavisk Psykoterapikonferanse med et par hundre påmeldte. Masse spennende foredrag og workshops fra både Gestaltterapi, Psykosyntese, Kunst- og uttrykksterapi, Psykodrama og Integrativ terapi (som er min videreutdanning). Det er så flott å få input som virkelig gir mening og inspirasjon!


Jeg er så glad for at jeg har en arbeidsgiver som gir meg mulighet til både å lære det som er viktig i jobben, og som samtidig lar meg få søke inspirasjon der jeg synes det er viktig selv. Jeg er heldig, heldig, heldig!


Nå skal jeg kose meg ytterligere to dager på denne spennende konferansen og nyte førjulstiden i byen hvor jeg bodde i 8 år før det bærer nordover igjen. De siste to bildene er fra markedsplassen på Stortorvet hvor det for tiden er umulig ikke å komme i julestemning. Det er så koselig med alle de flotte julekransene og alt granbaret. Og det reduserer heller ikke julestemningen at jeg har brukt fritiden til å handle julegaver :-) Nyt helgen så lenge! Klem
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar