søndag 20. november 2011

Kuldegrader...


... og vakkert vær har medført litt uteaktiviteter i helga. Etter èn hel måned med regn, er det deilig med litt kulde og oppholdsvær.


For ikke å snakke om at det blir så mye lysere ute når det ikke er overskyet!Selv om sola har vært borte fra byen i ca 2 uker nå, har den i helga skint i fjellene og gjort det ekstra vakkert ute. Jeg liker så godt det blå lyset nå i november og desember. Og med et tyyynt lag med snø på bakken blir det også så mye lysere!


Linnea var veldig fornøyd med litt utelek. Dressen kjøpte jeg faktisk på Kappahl da jeg var i Oslo. Jeg synes den var så søt i litt røff stil med skinn på hetta.


Jeg måtte også ta bilder av de to nærmeste nabohusene slik vi ser de fra vårt hus. Jeg trives så godt i strøket vi bor i og synes det er så koselig her.


Gamle vakre hus fra tidlig på 1900-tallet. Vårt hus er det nyeste, fra 1954, og har en annen stil enn husene rundt, men jeg synes likevel det passer bra inn.

Må innrømme at jeg gleder meg veldig til vi etterhvert får gjort noe med fargen, men bortsett fra den liker jeg huset godt. Huset er tegnet av arkitekt Hovig, som Ingrid Espelid Hovig var gift med. Han tegnet mange flotte bygg, - deriblant Ishavskatedralen i Tromsø. 

Ellers blir det som dere nok har lagt merke til lite blogging for tiden. Nå som det er mørketid er det mørkt hver ettermiddag når jeg kommer fra jobb. Og mørke og billedtaking går ikke helt bra overens. Og så blir det i tillegg mye lettere å krype opp i sofaen med tente stearinlys og bare slappe av om kveldene når barna er i seng.

Men livstegn kommer, om enn litt ujevnt. Så i mellomtiden håper jeg du nyter kosen med denne tiden.

3 kommentarer:

 1. Carina, hvilken farge planlegger dere å ha på huset? Hvitt?

  SvarSlett
 2. Ja, husene i villaveien og opp mot framnes er så utrulig vakre, æ gikk på Framnes ungdomskole, og husker allerede da kor æ beundra husene da æ gikk ned til byen for og ta bussen hjem, æ bodde på fagernes:)
  Spesielt de husene vi kalte for disponentboligen :)
  Ha en fin ny uke, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 3. Ja, Lisbeth, det er et vakkert område av Narvik her oppe på Framnes. Er jo ikke så mange steder i byen at så mange hus har overlevd krigen.

  Og ja Rune, det blir nok hvitt etterhvert. Tror det er den fargen som vil kle huset best.

  Ei fin uke til dere! :-)

  SvarSlett