lørdag 30. juli 2011

Storjenta vår Celine er 6 år i dag :-)

Tida går uendelig fort og verdens beste Celine er 6 år nå i dag. Skolejente om kun få uker... Ny fase med nye strukturer, gleder og utfordringer.Hun har feiret bursdagen sin hjemme med 6 venninner og søsken, og snille Anne har bakt ei kjempeflott Barbiekake til henne.


Skjønner ikke hvordan det er mulig å få til sånne små søte detaljer, for ikke å snakke om et glatt og fint skjørt. Og Celine som elsker Barbiedukker ble overlykkelig over kaka. Og hun var så heldig å få flere Barbiedukker i gave også, noe hun var veldig fornøyd med.

Klar til smaking.

Ellers har barna kost seg med flasketuten peker på som gavelek og skattejakt + masse leking med alle de nye lekene. I tillegg ble været såpass greit at de kunne leke litt ute også og hoppe i trampolina.

Nå er jeg i gang med forberedelser til neste barnebursdag. Marcus har på mandag, men feirer i morra. Så her går det i ett noen dager.

Ha en fortsatt fin helg!


2 kommentarer:

  1. Gratulere til nydeligste Celine :) Glede oss til å feire Markus i mårra :) Og den barbie kaka va jo bare helt fantastisk!!!

    SvarSlett
  2. Takk takk June :-) Ja, utruli at noen klare å lage så fine kake. Celine va vææældi fornøyd, både med kaka og dagen i dag.

    Trur Marcus e veldi klar for å få søkelyset på sæ i morra. Og kjekt for oss at det blir mange voksne også :-) Blir koselig!

    SvarSlett