søndag 17. juli 2011

Deilig voksenhelg på småflytur!


Denne helgen har virkelig vært flott og annerledes (som om ikke forrige helg med bryllupet vårt var det.. hehe)! Men nå har det vært opplevelser og voksentid som har hatt fokus.


Min kjære venninne Monica fyller 40 år i dag! Hurra for deg, Monica! I den anledning ble Mikael og jeg invitert med for å feire dagen hennes på parhelg.

Mannen hennes, Trond, har småflylappen. Og dermed bar det av sted i solskinnet på lørdagsmorran.

Vi måtte jo foreviges foran Cessnaen da ;-) Her på Helle flyplass i Svolvær, etter først å ha tatt et par æresrunder over hyttene til to vennepar på Tysnes og Tranøy fyr i Hammarøy. 

Målet med Svolvær var å spise lunsj i solveggen. Vi koste oss masse på Bacalao på brygga. Trond planlegger videre rute, mens vi unner oss et glass vin.

Også min kjære Mann planlegger ivrig hva han ønsker å se underveis. 

Og jeg som er halvveis Senja-jente siden mamma er herfra, måtte jo knipse bilde fra Tranøy på Senja hvor mamma ble konfirmert og hvor jeg har vært en del i oppveksten.
Og selvsagt av Lillevann på Vesterfjell på Senja som er mitt avslapningssted på jord. Her har jeg sittet i maaaaaange timer og fisket, - og innimellom fått noen ørreter, mens jeg har nytt roen og freden og sett på fisken vake. Her finner jeg alltid den ultimate ro! Deilige Senja!

Men så er det landingstid i Tromsø. Monica og jeg bodde sammen her i ett år på 90-tallet, så det var et kjekt sted å feire dagen hennes. Vi fikk oss en deilig biffmiddag på Steakers på brygga. De er gode å lage biff de og kan absolutt anbefales. Nam..nam...

Etter en hærlig dag gikk turen hjem til Radisson Blue hotell med romutsikt mot Ishavskatedralen og hurtigruta Polarlys som hadde lagt til kai. Må sørge for å få god nattesøvn når man har barnefri og mulighet for å hente seg inn ;-) Og i dag ble det i all hovedsak en god hotellfrokost før vi startet returen i småfly hjemover til våre søte små med påfølgende middag hos svigers på hytta. For en fantastisk opplevelse denne helgen har vært! Håper at også du har hatt en fin helg?!
(Flere bryllupsbilder kommer snart ;-))

Klem klem

2 kommentarer:

 1. Hei!
  D så ut som en strålende helg!!
  Kjenne mæ litt misunneli på litt voksentid..
  Hærlig med venner som man kan nyte god mat å drikke med :) Flotte bilder!
  Va d ikke litt skummelt å fly så lite fly??
  Kjersti(dinner4you.blogg.no)

  Får ik til å legge igjen kommentar uten å være anonym... ikke så flink på dette..

  SvarSlett
 2. Tusen takk til deg og Mikael for en super tur og ei flott bursdagsfeiring!!!

  - fine bilder forresten.
  Klem fra mæ.

  SvarSlett