torsdag 14. juli 2011

En fantastisk bryllupsdag...


... har blitt en del av vår historie, og herr og fru Falch Hope er såvidt i ferd med å komme til hektene etter noen innholdsrike dager. Lørdagen ble definitivt alt vi kunne ønske og vi er superfornøyde med hvordan bryllupet ble. Det gjorde heller ikke noe at også solen (for ikke å snakke om varmen) beæret oss med sitt selskap etter heller begredelige værmeldinger.

 
De første tårene falt da våre 3 søte små ventet på meg utenfor Narvik kirke, nydeligere og mer forventningsfulle enn noen gang. Snakk om at jeg er heldig! Og som seg hør og bør fulgte min kjære pappa meg opp kirkegangen...


Her er vi sannelig gift og på vei ut av kirken til Brudemarsj fra Lødingen :-)

På kirketrappa med våre hærlige forlovere, Katja og Tor Egil. De gjorde en fantastisk jobb for oss både i forkant av og under bryllupet. Tuuusen takk!!!

Til og med barna var fantastisk flinke og tålmodige under hele bryllupet. Skulle gjerne hatt slike eksemplariske barn hver dag ;-) Som noen av de mest observante kanskje ser, så har jeg skiftet ut silkebåndet som tilhørte brudepikekjolene med et nytt i rosa blonde og blomst. Synes det gjorde litt mer ut av seg, og så ville jeg jo gjerne ha rosa elementer.


Min fine Marcus har inntatt en heller laid-back holdning og følger med på det som skjer fra sidelinjen, - eller er det søte Emma han holder øye med? Dressen som er lik pappaens, har min kjære mamma sydd av en ekstra voksendress jeg kjøpte. Hun er bare verdens flinkeste!

Bilen som fraktet oss på bryllupsdagen var en A-ford fra 1928. Kjekt å få kjøre staselig på en staselig dag!

Min kjære MANN Mikael og jeg nyter et glass champagne i varmen, og vinker staselig på gjensyn til våre gjester før vi drar for å ta bilder...

... som nygifte. Hmmm... Kan like å kunne kalle han Mannen min på riktig.

Her ankommer vi festlokalet på Høgskolen i Narvik. Vi fikk en fantastisk mottakelse hvor alle bryllupsgjestene hadde samlet seg i bue og sang til oss. Og med den enorme akkustikken i lokalet ble det bare så utrolig flott og koselig! Kjolen min er fra en heller ukjent designer, men jeg likte designet på den godt og ble veldig fornøyd.


Nok et bilde av min søte "snusketisnusk".Og barna var klare for litt mammakos og oppmerksomhet etter å ha sovet borte natten før. Selve festen / festbordene mm får dere se etterhvert. Vi begynner å få samlet litt bilder nå fra familie og venner, så det skal være nok å vise fram.

Ha en strålende ukeslutt så lenge! Stor klem

7 kommentarer:

 1. Gratulerer med vel overstått bryllup, og all lykke på veien videre gjennom livet til deg og din kjære!

  Flott brudepar, nydelige brudepiker og herlig liten brudesvenn. Men vakrest av alle var du, Carina. Det var din dag, og du strålte virkelig!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med overstått bryllup! Dere var utrolig fine, alle sammen! :) :)

  SvarSlett
 3. Dere var nydelige alle 5:) en helt fantastisk dag for både dere og alle gjester! Maten er noe av det beste jeg har spist på lenge, drømmer ennå om den desserten:) klemmer fra Mari

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse, dere var nydelige :) klem fra sissel

  SvarSlett
 5. Tusen takk for alle koselige hilsninger :-) Det setter jeg stor pris på! Og strålende fornøyd med at dagen ble så fin :-)

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye Carina!!! Det var virkelig vakkert. Kos fra Katrine Hildebrand

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med bryllpet:) Dere var nydelig hele gjengen!!
  - Ingrid

  SvarSlett