fredag 29. juli 2011

Nord-Norge-ferien...


... nærmer seg slutten. Det har vært noen fine uker med mange nye opplevelser og minner å ta med seg videre.


Det har vært deilig med litt rolig tid med barna etter bryllupet, og deilig å reise bort fra hverdagslivet og leve litt uten tv og internett og huslige sysler.


Vi har utforsket campinglivet i år, - og leid oss hytter på Senja og på Hammarøy. Ungene har kost seg med mye lek og nye opplevelser.

Nye lekeplasser er alltid en suksess, - og ikke minst et glimrende sted å bli kjent med nye barn...

Men en favoritt for barna i år har vært at de har fått egne fiskestenger og fått prøvd seg på ferskvannsfiske. Ikke at resultatene var noe å skryte av når det gjaldt fisk...

... men især Celine fikk sansen for fisking, noe mammaen er veeeldig glad for. Det kan fort bety jentetur på ferskvannsfiske, noe som definitivt ikke er å fornekte.

Linnea måtte observere fra sidelinjen stakkar...


... men alle tre var fornøyde med å besøke Senja-trollet og se en mengde troll og delta på show.

Søte eller...?

Etter Senja var det en svipptur innom Narvik for å delta i Eirins (og Mikael i Tores) utdrikningslag. En kjempekoselig dag og morsom natt før turen gikk videre til Tranøy i Hammarøy. Her er det Rolf Eirik og Anettes båt som følger oss inn mot land.
Velkomstkomiteen med søte lille Martin i forkant.

Denne turen var vår første båtferie. Ungene var kjekke ombord og det ble en morsom opplevelse for både små og store. Tusen takk Tore og Eirin for lån av båten! Flott å oppleve kysten fra vann i stedet for land :-)

Størstejentene storkoste seg.

Utsikt fra Rolf Eirik og Anettes hyttetomt på Tranøy. Ikke vondt for øyet. Sukk... Må innrømme at Tranøy er et av de vakrere steder jeg har vært på. Skal lage et eget blogginnlegg med bilder herfra snart (så kommer bryllupsbilder etter der igjen ;-)

Her ser dere Edvardas hus med Galleri Hamsun til høyre, - to steder som er verdt et besøk hvis man er innom øya.

Mikael og jeg var så heldige å få en tre-retters middag med vin og alt på Edvardas hus i bryllupsgave fra Anette og Rolf Eirik, mens de selv var barnevakt og måtte legge alle våre små. Vi hadde en superkoselig kveld med deilig mat og hyggelig vertskap. Godt med litt kjærestetid!

Her beundrer barna redningsskipet som var innom i havn. Den så helt ut som Elias og barna fikk Eliasklistremerker fra besetningen. Populært!

Og til sist et bilde av bestisene. Martin og Linnea går sammen i barnehage og stortrives sammen. Det er tydelig av alle klemmene de gir hverandre i løpet av dagen. Søtingene...

Her går vi ei orntlig bursdagshelg i møte med to barneselskap og et familieselskap på fire dager, så det blir nok ikke mye bloggetid. Men deretter er det hele ti dager pause før minstepia har bursdag ;-)

Nyt den siste julihelga i forhåpentligvis deilig vær, kjære lesere!

1 kommentar:

  1. BlueHost is the best hosting company with plans for any hosting requirements.

    SvarSlett