onsdag 20. april 2011

God påske!


Her i huset er endelig all påskepynt på plass og påskeroen har senket seg. Barna kom hjem med en god del påskepynt fra barnehagen, deriblant denne påskekyllingen som jeg synes var litt morsom.


Disse påskeharene synes jeg ble kjempesøte! De er laget i gips og malt. En av Marcus og en av Celine.

Påskeduk og påskeservietter må til. Veldig kjekt når Kid og Kremmerhuset har hatt påskevarer til halv pris!

Og i dag har jeg vært ute og hugget påskeris. Om ikke standard tretype, så funker det likevel. Og så har karsen ungene plantet vokst og blitt tett og fin. Men spises??? Hmmm... 


Det skal bli godt med fem hele dager sammen med familien nå! I dag har storungene og jeg vært ute i flere timer og ungene har storkost seg med å sykle. I morgen er det tur til rorbua til noen venner og skikkelig fjæretur, og langfredag er det barnedåp til trillingene til min kjære venninne (www.einmoen.blogspot.com) Og deretter får vi se. Men antar at det ikke blir her på bloggen jeg kommer til å bruke mest tid, så jeg vil ønske deg og dine en kjempefin påske! Klem


2 kommentarer:

  1. Den påskekyllingen va jo bare kjæmpekul! Å di to påskeharan vældi søt! E så arti å se all den førskjellie pyntn ongan lage, dæm e jo så flink. Hær hos oss e d nok 5-åringen sin pynt som d går mæst i, han e jo så stolt når vi plokke fram di fra åran før og den nye som e laga i år.
    Kos dokker masse og ha en super påske!

    SvarSlett
  2. Ja dem e flink t å finne på ulike kreative ting i barnehagen. Arti! Definitivt 5 åringen her i huset også som e mest opptatt av å produsere ja! En kjempefin påske t dokker også, Cathrin!

    SvarSlett