søndag 10. oktober 2010

Noen praktiske ting...

 ... ved kjøkkenet er blant annet inndelingssystemet til skuffene. Det var ekstrautstyr fra Sigdal, og først hadde vi kjøpt bare til noen av skuffene. Men jeg var rask å etterbestille til resten av skuffene, for det er bare utrolig praktisk og ikke minst deilig å ha orden i skuffene. Nå slipper jeg å kjøpe masse ekstra tørrvarer fordi jeg ikke er sikker på om vi har. Jeg merker at jeg har en helt annen oversikt over hva vi har og ikke har etter at dette systemet kom inn i hus. Så jeg ser at det er bare å bestille samme system til badskuffene også. Badet i hovedetasjen har jo også innredningssystem fra Sigdal, så...
 Jeg er også kjempefornøyd med at vi bestilte en så stor vask. Hovedgrunnen var at jeg ønsket å kunne få også de største av kasserollene og grytene oppi vasken. Men nå får jeg uten problemer vasket også brettene til stekeovnen, så det er bonus. Og så er i tillegg kranen uttrekkbar sånn at det er enkelt å få spylt av også store gjenstander.
Her ser dere også platetoppen som jeg har nevnt tidligere, og som jeg har fått noen spørsmål om. I og med at både kjøkkenskapene og hvitevarene er hvitfarget, og kjøkkenhetta er i sølv, synes jeg det ble bra med en hvit / sølv platetopp framfor en sort.
Ellers så plages vi mye med internett-tilgangen for tida. Vi er mer uten nett enn på nett, så det håper jeg endrer seg raskt. Nå har jeg iallefall funnet kameraet vårt i flyttekaoset, så nå kan jeg ta bilder med annet enn mobilen. Så håper jeg får blogget litt mer framover enn hva det har blitt til i det siste. Ha en fin ukestart!

3 kommentarer:

 1. Utrolig hvor flott det blir!
  Er kjempeimponert over hva som er blitt gjort siden overtakelse. Spennende, spennende å følge med på bloggen..........og så blir en jo ikke så reint lite "misunnelig"....
  Lykke til videre :-)

  SvarSlett
 2. Så flott blogg du har!

  Når deyt gjelder vasken, er det Intra Frame vask? 60 cm?

  Holder på å velge vask til kjøkkenet nå...

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelige kommentarer! Vi er heldige som har så flinke og effektive arbeidere som renoverer, så her går det raskt unna :-) Vasken er Intra Frame ja. 57 cm ;-) Så det er nok den du tenkte på.

  SvarSlett