torsdag 21. oktober 2010

Badet vårt...

 ... er endelig helt ferdig. For et par dager siden ankom de siste skuffene og skapdøren, så nå er omsider badet slik det skal være. Deilig å få alle hudpleieproduktene ut av eskene og ikke minst å finne hårsprayen som har vært borte en hel måned nå ;-) På badet nede, som er hovedbadet, har vi valgt samme type fliser både på vegger og gulv. Jeg synes det gir en god helhet, selv om jeg er litt redd for om det lyse gulvet fort vil få flekker. Flisene er fra Steinsenteret (Fagflis-kjeden). Innredningen er fra Sigdal i farge Melis.
Speilet, blandebatteriene, knaggene m.m. er kjøpt på Ofoten rør. Husker ikke i farten hva de heter, men vet jeg har lagt det inn på bloggen før, så det går an å lete på etikkene som er merket "bad" :-) I og med at vi er en familie på 5, er det veeeldig greit med dobbeltvask!

To steder på badet har vi lagt inn stavfliser i samme flistype som hovedflisene. Jeg synes det gir en fin effekt uten å bryte for mye fra resten, og så gir stavflisene meg assosiasjoner til rennende vann. Jeg synes også det er så kjekt med vegghengt toalett og toalettbørste, for det gjør rengjøringen så mye lettere.
Tidligere var det kun et lite vindu der vi nå har et avlangt nesten fra gulv til tak. Vi satte inn et større både for å få inn mer lys samt at estetisk sett ble det mye finere, synes jeg. Begge badvinduene er i frostet glass for å unngå innsyn.
Dusjen er fra Interform og er 120*90 cm, så vi har god plass der inne nå. Det deilige er at det ikke er et lite dusjhode, men at vannet kommer ut fra søylen øverst i dusjen. Vannet treffer definitivt hele kroppen, og det føles som å dusje ute i varmt regn. Deilig! Det er også 3 dyser som spruter vann fra veggsøylen, samt en hånddusj.
Sluken er litt annerledes enn vanlige sluker med sin slanke og avlange form. Den er av merket Purus og er 80 cm lang.


Ellers synes jeg det er deilig med all snøen som har kommet. Ikke pga. måkingen akkurat, men det er så godt å se ungene storkose seg ute. Og så kommer de inn og er like rene ;-) Helt greit! At ungene koser seg ute, kan nok også være greit for pappaen som skal være mye alene med de i helga fordi jeg har jobbhelg. Så det betyr nok også at det blir lite blogging igjen de første tre-fire dagene. Dermed benytter jeg sjansen til å ønske dere en flott helg! Klem klem

4 kommentarer:

 1. Åh, for et nydelig og delikat bad! Dere har en gjennomtenkt og god smak, det må jeg si :)

  God helg til dere også, selv om du skal jobbe!

  SvarSlett
 2. Lekkert lekkert lekkert !!! God helg :)

  Hanne-Marit

  SvarSlett
 3. Hei Carina, akkurat oppdaget bloggen din! Dere har gjort en kjempe jobb,,utrolig flott hus dere har fått (: Klem Christel S

  SvarSlett
 4. Lekkert bad:)hvor kommer dusjsøylen fra?

  SvarSlett