tirsdag 3. august 2010

Seng til soverommet...

... til Marcus har jeg sett lenge etter uten å finne. I og med at han får det største barnerommet, har vi tenkt at det også skal kunne disponeres som gjesterom, - hvis vi trenger mer plass i tillegg til ekstrarommet nede. Hans seng bør dermed fungere godt som enkeltseng samtidig som at den bør kunne bli en god dobbeltseng, helst med begge soveplasser i samme høyde. I dag kom jeg over en seng i denne kategorien i Bohus-katalogen. Ikke direkte kjempefin, men helt ok. Den ser grei ut som enkeltseng, og litt mindre grei ut som dobbeltseng. Jeg har ikke sett den selv bortsett fra på vedlagte bilder fra bohus sine hjemmesider da. Men jeg lurer på om det er noen der ute som har andre gode forslag til sengeløsninger? Jeg tar veldig gjerne i mot tips! Selv om vi får ganske god plass med fem soverom, er det kjekt med praktiske løsninger som gir nok soveplasser til besøk av venner og familie utenbys fra. Har du andre gode løsninger til soverom, og ikke minst barnerom, må du gjerne gi meg et hint :-)

3 kommentarer:

 1. Du har jo alltids Ikea :-)
  http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/50080315

  SvarSlett
 2. Hmmm... Ja det har æ ikke tenkt på en gang. E vel gått 6-7 år siden sist vi handla der, men senga så veldig flott ut! (Måtte gå inn på den sorte for å se den uttrekt). Og så hadde de en flott kommode til som kunne passe godt på Marcus sitt rom. Jeanette; Vet du om d e denna senga Emil t Cesilie og Pål har?

  SvarSlett
 3. Jeg tror det er samme seng som Emil har. Dem har 2 madrasser liggende oppå hverandre sånn at sengen er klar for å trekkes ut når som helst.

  SvarSlett