tirsdag 31. august 2010

Nå er listverket på plass...


... også i stua. Jeg synes gulvlistene ble så fine. De er ganske høye, faktisk hele 13 cm, men jeg synes det passer i huset og er med på å understreke stilen vi har valgt. Og så synes jeg det ble fint med gulvkloss som skille mellom gulvlist og vegglist. Stua er nesten helt ferdig nå. Det mangler bare spotter i karnappen nå, foruten peisen som kommer i morra. Oppe er to av soverommene helt klare, og i morgen skal gulvet legges på enda et rom. I tillegg er flisleggingen i gang på badet. På kjøkkenet er det stillstand pga at andre rom er viktigere å prioritere, så dere får smøre dere med tålmodighet. Er ikke noe morsomt å vise fram et kjøkken hvor ikke det meste er på plass. Ellers har vi  kjøpt esker i dag sånn at vi kan komme i gang med pakkingen her i Notveien, for nå er det mulig å begynne med å flytte over ting til et par av soverommene i nyhuset.

5 kommentarer:

 1. Dettan ser bra ut Carina!
  Men hvordan er listene festet til vegg? Så ingen spikerhull, derfor jeg er nysgjerrig vettu :-)
  Mulig spikerhullene bare ikke vises på bildet? Eller er listene sparklet og malt et strøk etter at dem kom opp på vegg?

  SvarSlett
 2. Heisann Carina!
  Ved en tilfeldighet ramlet jeg innom bloggen din og jeg er sliten i øya etter å ha lest meg gjennom alle innleggene.
  SÅÅÅÅÅ flott dere får det i ny-huset. Gratulerer!!!
  Klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 3. Listene fra decosystems.no er laget av polyurethane og polystyren, som er solide og lette termoplastiske materialer. Minner litt om isoporlister (som lages ved eksapnsjon av polysteren), men adskillig sterkere. Disse listene limes opp, derfor ingen spikerhull. I tillegg er det jo et dødt materiale, så det minimerer bevegelse i skjøtene.

  Mikael

  SvarSlett
 4. Takk skal du ha, Elisabeth! Har blitt noen innlegg ja :-) Lett å bli engasjert når det er så mange valg å ta. Men nå nærmer det seg veldig veldig fort innflytting. Og kjenner absolutt at jeg gleder meg til å bo i et hus hvor så mye er nytt innvendig, - ikke minst kjøkken og bad. Tror dette blir veldig bra :-)Klem

  SvarSlett
 5. Aha! Genialt. Vi har jo trelister og har fått sånne fine mellomrom i skjøtene på grunn av at treverket har endret seg etter at dem kom opp på vegg. Irriterende!!

  SvarSlett