torsdag 19. august 2010

Da er hjemmet vårt tapetsert og nesten ferdig malt!


I dag har arbeiderne gjort ferdig det meste av tapetseringen. Her er det spisestua som er under tapetsering. Vi har denne tapeten i spisestua og på en kjøkkenvegg som går i ett med spisestua. Tapeten er kjøpt på Kulør under Parkhalltaket. Nå er det bare tv-stua (som enda er fyllt med 3 paller kjøkken) og gangen oppe som ikke er gjort noe med. Gangen må vente til badet oppe er tatt for å unngå skader i tapeten, og kjøkkenet skal de visst sette opp i helga :-)


Den siste uka har jeg vært innom huset nesten hver dag / kveld en liten tur. Dette er virkelig den mest spennende delen av prosessen. Nå kommer alle bestilte og innkjøpte produkter og varer til nytte og rommene tar raskt form. Endringene er store fra dag til dag. Jeg venter fortsatt på at rosettene skal komme opp i taket, men det kan være at de velger å sette opp kjøkkenet først, og det er jo også greit :-) Sykt å tenke på at vi skal være i gang med flytting om 3-4 uker! Ser vel ikke helt sånn ut her på Ankenes hvor vi ikke har startet å pakke engang... Får satse på at vi er ENORMT effektive når vi først kommer i gang ;-)

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Så fint med tapet,og plutselig faller mange ting på plass....det er gøy å se!
  Gleder meg til å se kjøkkenet;)

  Tenk så deilig å flytte inn snart...
  Blir å invitere meg selv på besøk en gang..hehe

  Klem til deg!

  SvarSlett
 2. Ja det er virkelig spennende nå. Har jo ikke sett hvitfargen på kjøkkenet bortsett fra på en liten fargeflis, så er ganske spent! Men helt hvitt kan vel ikke bli feil :-) Du må gjerne komme innom å se når vi er i hus. Så får jeg sjansen til å kjenne babylukt igjen ;-) Linnea har blitt så stor så fort.

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei og gratulerer med flott hus!
  Gleder meg til å følge med videre og se hvordan det blir hos dere!

  Merete

  SvarSlett
 4. Takk skal du ha, Merete. Spennende med husprosjekt :-) Ikke minst i denne fasen hvor det skjer så utrolig mye på kort tid. Carina :-)

  SvarSlett