søndag 6. januar 2013

Som resten av blogg-Norge...

 
 
 ... har også jeg slitt med billedopplastning den siste uka, noe som har medført noen dagers bloggefravær. Det har jeg ikke vært helt fornøyd med da jeg helst ville vise dere de siste julebildene mens det enda var jul. Ikke like spennende i februar - bare for å overdrive litt ;-)
 
 
 
Og ikke minst skulle jeg lage blogginnlegg til Mannen som hadde bursdag fredag 4. januar, men det gikk jo da heller ikke. Men her ser dere iallefall en av bursdagskakene.
 
 
 
Og litt av det hjemmelagde godteriet. Cognackonfekten til høyre ble bare fantastisk god, synes jeg. Den består av marsipan blandet med et par spiseskjeer cognac som deretter er dyppet i mørk sjokolade. Enkelt og deilig! 
 
 
 
Linnea, meg og Mannen. Gratulerer på etterskudd, min kjære!
 
 
Og så lar jeg dere likevel se bildene fra nyttårsfeiringen, selv om vi er litt på overtid nå. Vi flytter alltid om på stuene når vi har storselskap, fordi vi får plass til to spisestuebord i midtstua.
 
 
Det minste bordet var pyntet til barna.
 
 
Nesten som bordet til oss voksne, men dårlig med vinglass :-)

 
Og med 9 barn mellom 3 og 8 år var stemningen god og de koste seg godt, selv om et par av de var redd rakettene. Hærlig gjeng? De 3 minste var under 2 år og fikk sitte ved voksenbordet.
 
 
Så her er det duket for fest og bare minutter fra fullsatt stue.
 
 
Med 22 til bords på kvelden, og 14 i hus natta over, samt 19 til frokost, ble nyttårsfeiringen her i huset begivenhetsrik, men veldig barnevennlig og rolig da.
 
 
Og juletreet her i huset får alltid stå til etter 4. januar når vi har feiret min kjære, men med noen små endringer... Jeg måtte le litt av meg selv som stod i romjula og plukket ned den røde juletrepynten og erstattet den med...
 
 
 
... gammelrosa julekuler... Hehe.. Ufattelig unødvendig og meningsløst, men koselig ble det da :-)
 
 
Og så må jeg få vise dere mine fine små. Det er VANSKELIG å få tre små naturlige og fine på samme bilde, men jeg prøver og prøver og prøver. Heldig er jeg iallefall som har en hel liten gjeng! 
 
 
Jeg liker så godt jentenes julekjoler fra Match. Absolutt i min type farger.
 
Nå i helga har jula flyttet helt ut av hjemmet vårt, men møbleringen er enda litt i form av julestue, om ikke helt som på bildene over. Men det har jeg en plan om å vise dere i neste blogginnlegg. Men jeg kan avsløre at det er veldig hvitt og lyst nå som vi er inne i nytt år. Må liksom ha litt kontraster til den tiden vi har vært inne i. 

Jeg håper at starten på det nye året har vært bra for deg og dine! Godt nyttår til alle mine fine lesere!
P.S. For andre bloggere som sliter med å legge inn bilder, så fungerer det på "gammelmåten" hvis man til venstre på siden oppe trykker på HTML-kode og deretter legger til bilder.

1 kommentar:

  1. Hei Carina og tusen takk for en hyggelig hilsen. Så fine bilder fra nyttårsfeiringen, bordet var pent dekket og til og juletre med passende pynt for dagen...flink du er! Kjempefine bilder av deg og familien, skjønne barn dere har!! Ha en flott uke, klem fra Jorunn

    SvarSlett