torsdag 11. oktober 2012

Klar for...

 
... litt blogging igjen etter flere måneder med bare små livstegn...
 
 
Jeg har vært motivert for alt annet enn å ordne hjemme, men så plutselig ble jeg slått av litt inspirasjon til å ta andre bilder enn naturbilder igjen i dag. Kanskje fordi trærne har mistet så mye blader at de ikke var sååå motiverende motiv lenger?
 
 
Og så hjalp det kanskje litt at vi overtok svigersøsters sofa i går, sånn at tv-stua ble litt hyggeligere å ta bilder av... Den er ganske lik den vi hadde, men litt lysere og strammere i stilen. Og så passer den bedre inn enn den vi hadde på alle måter. - Ei lita linselus ville ikke la meg ta bilder alene...
 
 
Nå er mitt største ønske for tv-stua og få byttet ut bordet! Må bare få pusset opp det bordet som har stått på gjesterommet et år snart og ventet på en dunge maling... Ting tar tid i et hektisk hverdagsliv.
 
 
Og så må jeg vise dere den nye pidestallen. Den skal jeg innrømme å ha "stjålet" fra en container utenfor mamma og pappa hvor naboene hadde kastet det. Jeg synes det er kjempefint. Jeg er usikker på om det forblir svart eller om det skal males, men det får vi se på etterhvert. Hva synes dere?
 
Jeg har et håp om at det blir litt hyppigere blogging framover, så hyggelig hvis du fortsatt har lyst å følge med på hva som skjer her i Villaveien :-)
 
Jeg ønsker deg ei solfylt og fin helg!
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar