tirsdag 18. september 2012

Trendy...

 
 
... som få andre hjem jeg har vært i, er hjemmet til Kenneth og Daniele. De har en stil som virkelig appellerer til den estetiske sans. Gjennomført vakkert og smakfullt! Denne fantastiske lampa er bare èn av maaange ting jeg elsker i hjemmet deres!

 
Vi var så heldige å få tilbringe noen dager i deres flotte hjem i sommerferien.
 
 
Og at Daniele (ikke meningen å fornærme deg, Kenneth ;-)) har kunstnerisk sans er det vel ikke tvil om når man ser på disse bildene!
 
 
Et stilsikkert hjem fullt av spennende blikkfang og vakre kunstverk.
 
 
Jeg liker så godt fargekombinasjonen med natur- og varme toner og litt "glam".

 
Spenstige detaljer og farger.
 

Og ikke minst digger jeg stueveggen med alle de nydelige rammene! Bare så gjennomført og vakkert!
 

 
Vakre detaljer og flotte kontraster!
 
 
Jeg synes definitivt at hjemmet deres burde vært avbildet i interiørblad slik at flere fikk gleden av å se den gjennomførte stilen deres!
 
 
Planløsningen er åpen og lekker, med vinduer på alle sider og gjennomgående lys; helt perfekt når man ikke har gjenboere.
 
 
En solid og fin spisegruppe til middager og sosiale lag, mens kjøkkenøya i bakgrunnen er perfekt for kjappe frokoster...
 
 
 ... eller kanskje et glass vin mens verten og vertinnen lager mat ;-) En hel vegg med høyskap er en super plassutnyttelse!
 
 
Og så et lite glimt av uteområdet da... Verandaen ble gjort helt ferdig den dagen vi kom :-)
 
 
 Gjestesoverommet hvor vi sov var hadde en superfestlig retro tapet.
 

Og til sist et glimt fra gjestebadet. Huset var orntlig praktisk med en egen gjestedel i underetasjen, stue og kjøkken i hovedetasjen og hovedsoverom og ekstrastue + bad i overetasjen. Jeg kom dessverre ikke så langt at jeg fikk tatt bilder av "the masterbedroom" på grunn av mine utålmodige barn som ikke ville holde seg i bakgrunnen, men det var også et fantastisk rom som burde vært med her! 
 

 
Men jeg synes bildene som er, virkelig viser et gjennomgående delikat og stilsikkert hjem! Tusen takk for at dere tok så godt i mot oss, Kenneth og Daniele, og takk for at jeg fikk ta bilder til bloggen min!
 
Som dere ser, kjære lesere, er her fortsatt langt imellom blogginnleggene fra meg. Det handler i stor grad om at dagene går veeeldig raskt og tiden er godt fylt opp med jobb, videreutdanning, kurs, min kjære søte små og godt gammeldags husarbeid med et minimum av tid til "stashing" og pynting. Kanskje det som kalles en ganske vanlig hverdag for de fleste av oss?
 
Takk for at du er innom og ser på bloggen min! Jeg ønsker deg en fortsatt fin uke!
 
 

3 kommentarer:

 1. Og visste du at den trendy lampa "Oslo" fra Northern Ligtning er designet av Ove Rogne som er vokst opp i Narvik? :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei det ante jeg ikke! Så kult :-) Ikke rart at han har god smak. Hehe..

   Slett
 2. Vil du vinne et års-abonnement på BoligPluss
  kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette ♥

  SvarSlett