søndag 28. oktober 2012

Ferdigmalt bord...

 
 ... er kommet på plass i "penstua". Fredagsmorgenen før jobb gikk med til siste finish og puss på bordet, og jeg synes ikke resultatet ble så dumt. Men jeg ser at det er vanskelig å få et helt riktig inntrykk på bildene.

 
Bordet ble kjøpt på bruktbutikk for nesten ett år siden, og har fra da av stått inne på gjesterommet, så det har tatt tid å finne motivasjonen ;-) - eller kanskje ledig tid...


Og så skal jeg innrømme at jeg synes det er litt vanskelig å gå løs på gamle møbler av redsel for at resultatet ikke skal bli bra. Jeg er ikke særlig dreven på møbelmaling!

 
Her ser dere bordet før jeg malte det. Det var helt fin i lakken, så jeg hadde litt dårlig samvittighet, men fargen passet ikke inn hos oss.
 

Jeg valgte å bare bruke grunning på bena for å få overflaten helt matt. Så er bordplaten malt i fargen Blek Sand i glansgrad 40.
 
 
Til sist pusset jeg ned litt både på bena og på sidene av bordplaten for å få en litt røffere look. Det passet best inn hos oss, siden vi har et avlastningsbord i en ganske lik stil.
 
 
Så da har Carina gjort ting hun ikke kan, og er veldig fornøyd med å ha ""nytt" salongbord på plass i stua! Jeg vurderer å lakke bordplaten for at den ikke så raskt skal bli ripete, men jeg må nok forhøre meg litt først med noen som kan dette bedre enn meg.
 

Ellers har vi hatt ei flott helg med feiring av fineste Inga-Lill som ble 40 år i går. Gratulerer så mye, søte du! Det ble ei orntlig superkoselig feiring med masse hyggelige mennesker, god stemning, deilig mat og gode kaker. Over ser dere mitt kakebidrag; en ostekake med blåbærgele på toppen. Er det høst, skal det være lilla ;-)
 
Jeg ønsker deg en flott ukestart!
 
 

4 kommentarer:

 1. Dere har det så utrolig fint og gjennomført. Så flink du er, Carina!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for koselig kommentar, Mathilde :-) Jeg liker godt å bruke litt tid på å gjøre det koselig rundt meg. Det trenger ikke nødvendigvis koste så mye (som bordet fra bruktikken), men da trives jeg så mye bedre og nyter roen hjemme. Ei fin uke til deg! Klem

   Slett
 2. Hei Carina og tusen takk for de pene ordene du la igjen hos meg! Jeg ser du har malt bord du også, det ble kjempefint!! Det passet jo så bra med den sandfargen på topplaten og passer nydelig med sofaen din. Og du, den kaken så utrolig god ut!!! Kjempekoselig hus dere har:)) Ha en flott uke, klem fra Jorunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig, Jorunn, og tusen takk for koselig hilsen her hos meg. Ei fin uke til deg! Klem :-)

   Slett