søndag 20. mai 2012

Nytt kaffeservise...


... har flyttet inn i skapene hos oss. Det er så deilig å fornye litt innimellom, og det gjør meg ekstra glad. Tror ikke jeg er helt alene om det genet som blir litt mer fornøyd når noe nytt shoppes inn ;-)


Bakgrunnen for at det ble akkurat dette serviset, var at vi fikk muggen og fløtesettet i bryllupsgave i fjor av kjære venner. Og jeg falt umiddelbart for det romantiske designet.


Designet er fra Miljøgården, men ganske nylig fikk de det inn på Skeidar til en veldig grei pris, så da var det ikke noe vanskelig valg.

Foreløpig mangler jeg enda noen deler fordi de var utsolgt på Skeidar, men om noen uker håper jeg kaffeserviset er komplett.


Og jeg gleder meg virkelig til å drikke kaffe av de nye koppene. Vi har hatt "bare" èn type kopp til vanlig kaffe (og to typer til kaffe latte), så jeg begynte å bli lei av å drikke kaffe av bare èn type kopp ;-)


Kaffen smaker liksom bedre når man kan variere koppen man har den i. Ok, jeg ser at det er et luksusproblem, men lov å glede seg over noe nytt likevel :-)


Og enda en fordel med nytt servise, er at man får vasket skapene før man setter det inn + ryddet bort ting som ikke er i bruk.


Og hvitt blir jo aldri feil. Det passer med all slags servietter og farger. Selv om jeg gjerne kunne tenkt meg kopper eller krus med rosa detaljer, - i tillegg til disse vel og merke. Da hadde nok Mannen blitt kjempeglad!


Det er vel slik med menn at de ikke helt forstår at man trenger mer enn ett sett med servise da... Men min mann bør jo bare være kjempeglad for at det er hans initial på serviset :-)


Muggen liker jeg godt å bruke til blomstervase. Med dus rosa blomster blir det ekstra romantisk.


Disse rosene har stått over en uke og er fortsatt like fine, synes jeg. Ikke verst til å være kjøpt på Rema i Ballangen. De står veldig mye finere enn noen hvite jeg kjøpte for masse penger på blomsterbutikk i forgårs! 


Jeg må få vise dere barna på 17. mai. Det var nok siste gang jeg klarte å presse de inn i bunadene som tanta mi har strikket, så da måtte de jo foreviges. Så trist at pene klær blir for små.


Og til sist et bilde av Mannen og meg da... Ikke så ofte det blir tatt bilder av oss to sammen. Stort sett er en av oss fotografen.

Ellers ser jeg dessverre for meg at det blir litt mindre blogging fremover. Mikael jobber veeeldig mye i disse årsoppgjørtider, og da blir det en del ekstra i heimen på meg. Og parallelt blir det forhåpentligvis snart varmere ute, noe som medfører at langt mer tid tilbringes utendørs for barna og meg. Nå gleder jeg meg skikkelig til å komme i gang med hagearbeid, så kjære sol - besøk oss litt snart!

Jeg stikker innom og legger inn noe nytt når jeg har kapasitet. I mellomtiden ønsker jeg deg en fortsatt fin mai måned! Klem,

  

2 kommentarer:

 1. Så utrulig fint bilda av de nydelige ungan dåkkers :) Et flott trekløver!

  Bestandig artig å shoppe litt nytt, og det va jo et veldig fint service :)

  Ha ei flott uke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk skal du ha, June :-) Artig å pynte både barn og hus litt ;-)

   Ei superfin uke til deg også! Satser på litt sol her i Villaveien!

   Klem

   Slett