lørdag 7. januar 2012

Linneas dukkehus...

... fikk dere et lite glimt av i julen. Jeg har kikket etter dukkehus til henne i ett år, - etter at jeg så flere vakre dukkehus i Stockholm da. Men ingen av de jeg så der har jeg funnet igjen siden. Og jeg synes de vanlige dukkehusene som alle hadde da jeg var lita og som fortsatt finnes i leketøysbutikkene, er litt kjedelige.

Så etter å ha sett en del ganger på dette og lignende hus hos www.lirumlarumleg.dk ble det til at vi bestilte dette før jul. Selv om Linnea er knapt 2,5 år, så synes jeg dette funker bra. I og med at alle møblene er i tre, tåler de hard bruk.


Og det er jo NÅ jeg vet at hun synes dukkehus er spennende, og da hadde jeg ikke lyst å vente et par år til med å gi henne dukkehus (slik som storesøsteren måtte vente). Gjennom å ta av taket på huset får hun også loftsetasje. Taket kan brukes til gressplen foran huset.


Og slik ser det ut inne i rommene. Hun har fått kjøkkenmøbler, spisestue og soveromsmøbler som kalendergaver, - oppdelt i utallige smågaver. Hun er for lita til at hun forstod bakgrunnen for at hun fikk dukkehusmøbler, men lekte ivrig med møblene og de to dukkene allerede før hun fikk huset.


Og hvis hun skal dra på besøk til storesøsters dukkehus, så måtte hun jo ha bil å kjøre med ;-) Vel og merke ble det campingbil, - fordi mammaen syntes den var finere enn den lille bilen.Her er bildet fra første dagen hun fikk huset, - som dere også har sett tidligere på bloggen. Som dere ser er det et ganske stort hus til ei lita jente. Det betyr at jeg nok må rydde ut litt leker fra rommet hennes før dette kommer inn, men det er egentlig bare greit nå som hun har vokst fra det meste av småbarnsleker.

I dag har vi feiret min kjære mann som fylte 35 år denne uka. Fine mannen min og flinke pappaen til våre tre små! Jeg er veldig, veldig heldig!


Feiringen i dag har gått rolig for seg sammen med barnas besteforeldre og oldeforeldre. Vi har spist mat og kaker, skravlet og kost oss. Kjempekoselig og avslappende feiring!

Jeg håper du nyter din helg!

3 kommentarer:

 1. Godt nyttår!!

  Og nydelig dukkehus.
  Tror det er kjempelurt å kjøpe dukkehus nå når du vet at hun vil leke med det. Vic elsket sånne ting når hun var på samme alder som Linnea, men når hun endelig fikk dukkehus så bruker hun det ikke i det hele tatt. Vi har pakket bort huset hennes og tenkte å selge det. Beklagligvis, men orker ikke å ha masse leker stående som ikke blir lekt med.

  SvarSlett
 2. Og selvfølgelig, gratulere med overstått til Mikael!

  SvarSlett
 3. nydelig dukkehus, og nydelig jente.

  ha en fortsatt fin helg

  SvarSlett