søndag 16. januar 2011

Søte monsterbukser...

  ... fikk mine tre små i gave fra en av tantene mine i dag. De ble umiddelbart populære og var på fram til sengetid. Jeg synes de er kjempesøte og festlige og ganske annerledes enn alt annet de har. Og deilig at de er i ren ull! Synes ikke det er rart at ungene likte de godt. De har virkelig fått leke monstre i dag.


Ellers har vi hatt ei rolig og koselig helg. I går var hele gjengen på bytur med spark. Utrolig deilig å bo så sentralt at det er mulig! Vi spiste lunsj på kafè for første gang på flere måneder før vi sparket hjem igjen. I dag har de to største fått prøve seg på skøytebanen i Narviks nye ishall igjen. Det er stor stas, og Celine begynner allerede å bli ganske god. Hun var rimelig stolt etter å ha gått 10 runder :-) Nå har roen senket seg og alle små sover, og vi slapper av foran en ny uke. Ha en fin ukestart!

6 kommentarer:

 1. Utrolig morsomme bukser!!! Jeg vil også ha (til barna) :-)

  SvarSlett
 2. Det er en av tantene mine som har strikket de. Hun strikker for salg og deltar ofte på messer, så hvis det er aktuelt kan du bare sende meg en mail på carina.falch@gmail.com så kan jeg sende over tlfnr til henne.

  SvarSlett
 3. Artige ullbukser... planlegger slike til barnebarna. Må bar først få unna smått og søtt til den lille som kommer om 2-3 uker..

  SvarSlett
 4. uber kule bukser! finnes det mønster til salgs eller er det hjemmepatent?

  savne dokker og vi MÅ snart treffes!

  SvarSlett
 5. Jeg søkte på nettet på MONSTERBUKSER for å sjekke ifht mønster. Der fins det både bilder av de deilige buksene i mange farger OG mønster! Vi får snart ta et leketreff med de søte små, Margrethe :-)

  SvarSlett
 6. ja absolutt. Planer resten av helga?

  SvarSlett