onsdag 12. januar 2011

Et besøk på Fru Dahl...
... i Fauske i dag var en sann fryd. Jeg kjente ikke til butikken på forhånd, men da jeg gikk forbi var det helt umulig å bare gå forbi. Om butikken så spennende ut utenfra, var den definitivt ikke mindre spennende innvendig. En mengde flotte produkter i Chabby Chic, Fil de Fer og romantisk stil. Jeg ble især glad for det gode utvalget av liftgardiner. Jeg har vært på leting lenge for å finne gardiner i ukurante mål, og på Fru Dahl kunne man få tak i alle mulige bredder!

Jeg hadde ikke med kameraet, så bildet er lånt fra Fru Dahls blogg. Adressen er http://www.frudahls.blogspot.com/

På Fru Dahl selger de produkter fra Artwood, Green Gate, Sagen Vintage, House Doctor, Nyblom O Kollèn, Au Maison m.fl. Bildene under er hentet fra Ib Laursen websider som også selges på Fru Dahl.

Det ble dessverre dårlig med handling på meg fordi jeg satt i møte under mesteparten av min tid på Fauske. Men jeg har iallefall skjønt at Fauske ikke er noe dumt sted å planlegge inn et shoppingbesøk :-) Og om ikke annet så fikk jeg med hjem en del fine barneklær fra salget på Name It-butikken!

1 kommentar:

  1. Så hyggelig at du koste deg hos oss! :-) Snart er vi i gang med nettbutikken vår og da kan du handle fra din egen stue ;D På snarlig gjensyn!
    MVH Maylen, Fru Dahl

    SvarSlett