søndag 12. desember 2010

Juleforberedelser...

... med pynting og kakebaking har vært helgas aktiviteter. Litt mer rødt har kommet inn i hus og bidrar til økt julestemning. Tidligere år har jula hos oss vært mest hvit og sølv, men i år kjente jeg behov for mer av det røde. Ikke for mye, men litt er med på å skape et varmere rom.
Julestjerner er koselige akkurat i desember, så noen er allerede på plass. Og de hvite kubbelysene fra Rema er mine favorittlys, for når de brenner blir det en "blondekant" igjen øverst på lyset. Vakkert synes jeg.


Og så fikk en liten gyngehest i tre være med hjem fra Skeidar her om dagen. For knapt 40,- pynter den mye, og så er det julepynt som barna kan leke med også.
Denne puta fra Princess likte jeg kjempegodt. Den er hva jeg kaller "passe rød". Det vil si noen røde detaljer uten at det lyser rødt mot deg.


Denne puta med elger er sydd av stoff fra Gardinstudio. Jeg har duker og kappe til kjøkkenvinduet i samme. Dette er nok mitt yndlingsjulestoff. Koselig og søtt, uten å være glorete.

Her er Celine og Marcus i full julebakst under veiledning fra mamma og meg. Vi har storkosa oss med baking av silkekaker i dag etter først å ha vært ute og herja i all den deilige nysnøen. Celine viser stolt fram deler av resultatet...


Til sist har barna også pyntet ferdig pepperkakehusene som de har laget sammen med mor og tante. Celines er sirlig nøyaktig pyntet, mens Marcus' har en haug av halvspiste nonstop på sitt. Sånn er det med en 3åring :-)

Ellers så har vi kjøpt nytt kamera i helga, så nå kan jeg endelig ta bilder igjen. En uke uten kamera er helt grusomt ;-) Så da håper jeg at det ikke går en hel uke til neste bloggerunde! Uansett ønsker jeg dere alle en fin ukestart! Klem

1 kommentar:

  1. Hei!!! Så koslig det var hos deg da! Her kommer jeg gjerne igjen!
    Førjulstiden er en fantastisk tid. Kos deg med de nydlige barna dine. De så ut som noen skikkelige bakemestre! Ha en fin onsdag!

    SvarSlett