lørdag 4. desember 2010

Da er sofaen endelig på plass...

 ... i stua og sovesofaen er forvist til lekerommet. Vi var litt skeptiske til å ha stoffsofa når vi har små barn, men i peisestua der vi sitter mest, har vi skinnsofa, så da får spising foregå der. Dessuten kan lintrekkene tas av og vaskes, så da krysser vi fingrene og håper det går bra. Nå mangler det bare å bestemme oss for salongbord, og det kan jo fort ta litt tid. Synes det finnes så få fine sofabord!


 Ellers har vi fått litt rødt inn i heimen nå. Røde epler sammen med hvite hjerter i en hvit kurv pynter litt opp og lager stemning, synes jeg. Både hjertene og kurven er fra Åhlens.
 I vinduet har vi fått opp et par store røde hjerter fra Perfect Home. Synes de har så fin struktur og glans. Ellers er det fortsatt ganske lite pynt her. Vi har jo plutselig større hus enn i fjor til jul, og da må jeg vel kanskje handle litt mer julepynt og? Selv om Mikael er veldig fornøyd med at vi har lite pynt da...
 Disse små tøflene kjøpte jeg på julemarkedet hos Småmonster. Jeg synes de var så utrolig søte, og så slipper definitivt Linnea å fryse på småfotene.
Linnea ville også veldig gjerne være med på bilde da jeg holdt på å fotografere i dag. Hun ville fortelle at hun hadde kost seg så fordi hun hadde hatt besøk av kompisen Martin i dag. Ellers så sliter jeg litt med bilder for tida. Kameraet vårt har vært en tur i gulvet og displayet er knust innvendig, så det er umulig å se hvordan bildene blir :-( Og mannen i butikken sa at det kostet 3-4000,- å reparere, så vi kunne like gjerne kjøpe nytt. Hmmm... passer jo kjempebra nå rett før jul. Men, men... jeg får trøste meg med at jeg aldri har vært fornøyd med linsa på det vi hadde, så da håper jeg vi er heldigere med neste kjøp. Ha ei fin 2. adventshelg! Klem

2 kommentarer:

  1. Jeg har de samme tøflene på hytta. De er deilige og varme. Hun vil garantert holde seg varm i vinter:-) Fint bilde av Jøran Flo over sofaen. Jeg har 3 store flotte bilder av han som ble kjøpt i Narvik før jeg flyttet sørover.

    SvarSlett
  2. Så deilig med ny sofa da :) Koselig julepyntet var det også hos deg!!! Går såå fort nå!

    Klem Anette :)

    SvarSlett