onsdag 29. desember 2010

Badet i rød drakt...

... er jo også greit å ta et par bilder av før jula er over og de røde klærne skal av igjen. Jeg synes egentlig det er ganske forfriskende med en så sterk kontrast til badveggene og interiøret. Er vanligvis ikke så glad i skarpe farger, men i jula passer det godt. Og så blir det en liten forandring for øyet da...

Etter å ha vært på jobb i går og i dag, har jeg fri helt til mandag. Det skal bli deilig! Og nyttårsaften skal feires hos oss med to vennepar samt "lillebror" med familie, så det gleder jeg meg til. Vi blir 8 voksne og 7 barn fra seks år og nedover, så vi får se hvor mange som holder ut til midnatt da :-)  Godt med god plass til overnattingsgjester med så mange små i hus.

Hvis jeg skal ønske meg noe for det nye året, må det være litt mer rolig tid og mulighet for en dose refleksjon og bearbeiding av informasjon innimellom. Synes 2010 har gått i 230 km/t nærmest konstant, men annet er vel ikke å vente med nytt hus, ny jobb og tre aktive små. Men nå er vi iallefall på plass i det hjemmet der vi ønsker å være, og det er definitivt en god følelse!

Ønsker dere alle ei koselig nyttårsfeiring! Klem

1 kommentar: